Nokia 8 akıllı telefon iris tarayıcısı ile piyasaya çıkacak

Date:

Nokia 8 akıllı telefonu iris tarayıcısıyla geliyor!

Uzun bir aradan sonra piyasaya Android telefonları ile giriş yapan Nokia, bütün kullanıcılarını sevindirmişti. Şimdi de, yakında piyasaya süreceği Nokia 8’in görüntüleri ve bazı özellikleri ortaya çıkmaya başladı. Çin medya organı CNMO tarafından paylaşılan görüntülerde akıllı telefon ile ilgili birçok özellik ortaya çıktı. Görüntülere bakılacak olursa, Nokia 8, kavisli bir gövdesi ve neredeyse yok denecek kadar çerçevesiz bir tasarımı ile piyasaya çıkma zamanını bekliyor.

Nokia 8 akıllı telefonu iris tarayıcısıyla geliyor!

Finlandiyalı teknoloji devi Nokia, Nokia 8’de, 16: 9’luk bir geleneksel en-boy oranını kullanıyor. Yeni görüntülerden anladığımız kadarıyla, yeni Nokia 8, bir USB Tip-C portu ile donatılmış gibi görünüyor. Ayrıca akıllı telefon, alüminyum kasası, çift stereo hoparlör ve arka panelinde yer alan çift kamerası ile dikkatleri üzerine çekiyor. İlk söylentilere göre, çift kamera panelin sağ tarafında olacaktı fakat yeni görüntülerle kameranın panelin soluna taşındığını görüyoruz. Akıllı telefonun, siyah, gri, mor ve mavi olmak üzere dört renk seçeneği ile piyasaya çıkması bekleniyor.

[irp posts=”20591″ name=”Tokyo metrosundan çekilen fotoğraflar kitap haline getirildi”]

Nokia 8 ile ilgili birçok söylenti dönüp dolaşıyor. Onlardan biri de akıllı telefonun iris tarayıcısının olacağı yönünde. Şu an için kesin bir bilgi yok. İris tarayıcısının nasıl entegre edileceği ve nasıl çalışacağına dair henüz bir bilgi yok fakat yakın zamanda bir açıklama yapılması bekleniyor. Öte yandan, Nokia 8, Snapdragon 835 işlemcisinden gücünü alacak ve 64 GB dahili depolama alanı ile piyasaya çıkacak.  Ve, akıllı telefonun, 5.3 inç’lik QHD bir ekranı olacak. Finlandiyalı teknoloji devi, yakın zamanda da Android tabletlerini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Bunu da belirtmeden geçmeyelim.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...