iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

Date:

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı

Son zamanlarda gündemimizden düşmeyen Apple’ın iPhone 8 adlı akıllı telefonu ile ilgili yine şaşırtan bir sızıntı ortaya çıktı. HomePod yazılımı ile ortaya birer birer şaşırtan özellikler çıktı. Apple’ın üst düzey akıllı telefonu şimdi ise, başka bir haber ile karşımıza çıkıyor. iPhone 8’de ortaya çıkan Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı.

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı

Geçtiğimiz günlerde yine bir iPhone 8 haberini sitemizden sizler ile paylaşmıştık. Apple, iPhone 8’de bir türlü parmak izi okuyucusunun yerine karar verememişti. Ve, bunun üzerine de, parmak izi okuyucusundan vazgeçip, bunun yerine sadece yüz tarama sistemi yerleştirmeye karar vermişti. Tabii, bu haberin ardından Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı

KeyBanc Capital Markets analisti Andy Hargreaves açıklamalarına göre, Apple’ın 17 Eylül’de lansmanını gerçekleştireceği yeni İphone 8 modelinde bulundurmayı düşündüğü parmak izi koruyucusunun, ekranın alt kısmında mı bulundurulması gerektiğine bir türlü karar verememesi, Apple’ın sorunlar yaşamasına sebep oldu. Bu sorunların üzerine ise, Apple’ın yüz tarama sistemine karar verdiği söylendi.

[irp posts=”22457″ name=”Philips’in yeni akıllı telefonu TENAA’da ortaya çıktı”]

Ve, şimdi, HomePod yazılımı ile iPhone 8’deki Face ID özelliğinin gelişmiş fonksiyonları ortaya çıkarıldı. Face ID özelliği ile, sınırları zorlayacak olan Apple’ın, Face ID özelliğinin, cihaz masanın üzerinde dururken bile hızlı bir şekilde yüz tanıması gerçekleştireceği iddia ediliyor. Eğer, bu gerçekleşir ise, iPhone 8’in üzerine gelecek bir akıllı telefonun hangi özelliklere sahip olacağı akıllarımızı zorluyor.

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı

Öte yandan, Apple’ın Face ID özelliğinin bir başka özelliğinin ise, cihazın ekranı kapalı dahi olsa, özelliğin aktif olacağı yönünde. Fakat, cihaz kapalıyken bile özelliğin aktif olması, akıllı telefonun bataryasını ne yönde etkileyecek sorusunu akıllara getiriyor. Bunların yanı sıra, bir diğer haber ise, Face ID özelliği, üçüncü taraf uygulamalar tarafından da kullanılabilecek. Şu an için, özelliğin nasıl çalışacağı konusunda bir detay verilmedi. İlerleyen günlerde, Apple’ın akıllı telefonu iPhone 8 ile ilgili bakalım ne gibi detaylar ortaya çıkacak. Şaşırtan özellikleri ile gündemimizden düşmeyen akıllı telefon iPhone 8 için, yeni detaylar ortaya çıkar çıkmaz sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Sitemizi takip etmeye devam edin.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

Philips’in yeni akıllı telefonu TENAA’da ortaya çıktı

Philips’in S310X akıllı telefon modeli TENAA’da görüldü Philips’in uzun zamandır...