Instagram Hikayelere fotoğraf ve video yanıtlama özelliği ekleniyor

Date:

Yazı ile yanıt vermenin yanı sıra artık kendi görüntünüzle de yanıt verebilirsiniz.

Instagram’ın geçici hikaye özelliği bir yıldan kısa bir süredir var. Ve Snapchat’in önüne geçmeyi başardı. Fotoğraf paylaşım ağı olan Instagram, hikayelerin video ve fotoğraf ile yanıtlanmasını sağlayan yeni bir özellik ekliyor. Yazı ile yanıt vermenin yanı sıra artık kendi görüntünüzle de yanıt verebilirsiniz.

Yazı ile yanıt vermenin yanı sıra artık kendi görüntünüzle de yanıt verebilirsiniz

Basit olarak, bir hikaye izlediğiniz zaman ekranın altında yeni bir kamera düğmesi bulunuyor. Düğmeye dokunduğunuzda bir resim, video ya da bir Boomerang ekleyebilirsiniz. Yanıtlarınızı hikayenize taşıyabilir, yeniden boyutlandırabilir ya da fotoğraflarınıza ekleyebilirsiniz. Çeşitli filtre ya da çıkartmalar uyguladıktan sonra arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Ayrıca, arkadaşlarınız fotoğraf veya video yanıtlarınızı orijinal hikayenin küçük bir görseliyle birlikte mesaj kutusunda görecekler.

Instagram’ın hikayeler özelliği Instagram’ın en tutulan özelliklerden biri olmaya devam ediyor. Şu anda günlük 250 milyon kullanıcısıyla Snapchat’in önüne geçmiş durumda. Ayrıca, rakibi Snapchat’in eksikliği olan canlı yayın özelliği de var. Instagram, hikayeler özelliğinin üstünde çok fazla durduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, Instagram’ın mevcut kullanıcılarının da popülerliği arttırması şaşırtıcı değil. Hikayeler’deki fotoğraf ya da video ile yanıtlama özelliğini denemek istiyorsanız, bugün yayınlanacak olan yeni güncellemeyi yüklemeniz yeterlidir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...