Philips’in yeni akıllı telefonu TENAA’da ortaya çıktı

Date:

Philips’in S310X akıllı telefon modeli TENAA’da görüldü

Philips’in uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefonu TENAA’da ortaya çıktı. Açık konuşmak gerekir ise, bu zamana kadar Philips markası akıllı telefonlar kullanıcılar tarafından o kadar da rağbet görmüyordu. Ancak, Philips, yeni akıllı telefonu ile herkesin gözdesi olmaya hazırlanıyor. TENAA’nın kayıtlarında ortaya çıkan akıllı telefon S310X’in birçok özelliği de ortaya çıkmış oldu.

Philips, Samsung markası gibi ardı ardına akıllı telefonlarını piyasaya çıkarmıyor ne yazık ki! En son olarak Philips, S329 akıllı telefonunu piyasaya çıkarmıştı. Şimdi ise, uzun zamandır üzerinde yoğun olarak çalışmalarını sürdürdüğü S310X akıllı telefon modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonun teknik özellikleri ise, günümüzde popüler olan akıllı telefonların teknik özelliklerine kıyasla oldukça donanımlı görünüyor.

Philips’in S310X akıllı telefon modeli TENAA’da görüldü

Philips’in yeni akıllı telefonu S310X’i ne zaman piyasaya çıkaracağına ve yeni akıllı telefonunun fiyat etiketinin ne olacağına dair bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak, TENAA’da ortaya çıkan akıllı telefon ile ilgili, Philips, yakın zaman içerisinde resmi bir açıklama yapacaktır. Philips’den bir açıklama gelir gelmez sizler ile paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin. Gelelim, yeni model akıllı telefon, S310X’in teknik özelliklerine.

[irp posts=”22450″ name=”Tesla Model S P100D tek şarj ile 1078 km yol yaptı”]

S310X’in özellikleri nelerdir?

Philips’in yeni akıllı telefonu S310X’in şu an için hangi işlemciden gücünü alacağı bilinmiyor. Bu konuda bir sızıntı ortaya çıkmadı. Ancak, yeni akıllı telefonun, 1.25 GHz hızında dört çekirdekli bir işlemciden güç alacağı söylentiler arasında. Öte yandan, cihazın, 5 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksellik HD çözünürlüklü bir ekranı olacak. Akıllı telefonun kamerasının özelliklerine gelecek olursak da, akıllı telefonun 8 megapiksellik bir arka kamerası ve 2 megapiksel çözünürlüğünde de bir ön kamerası olacak.

Philips’in S310X akıllı telefon modeli TENAA’da görüldü

Philips’in yeni akıllı telefonu S310X,’in 32 GB’lık dahili depolama alanı olacak. Bir sızıntıya göre de, S310X’in microSD desteği de mevcut olacak. Böylelikle, kullanıcılar depolama alanlarını arttırabilecekler. Başka bir sızıntıya göre ise, akıllı telefonun 64 GB dahili depolama alanına sahip başka bir modeli de olacak. Ama, bu çok küçük bir ihtimal gibi geliyor.

S310X akıllı telefonunun 1 GB RAM ve 3 GB RAM desteği bulunan seçenekleri bulunacak. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonun tam 2000 mAh’lık bir bataryası da mevcut olacak. Akıllı telefon S310X için şu an elimize ulaşan bilgiler bunlar ile kısıtlı. İlerleyen günlerde daha ayrıntılı bilgiler ortaya çıkacaktır.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...