Twitter mobil kullanıcılar için Moments (Anlar) özelliğini açtı

0
577
Twitter mobil kullanıcılar icin Moments (Anlar) özelliğini açtı

Twitter mobil kullanıcılar için Moments (Anlar) özelliğini açtı.

Sonbaharın başlarında Twitter, kullanıcılarının Anlar özelliğine erişimini sağlamıştı ve herkesin kendi Anlarını tweet ve fotoğraflar kullanarak yapmasına izin verdi. O zaman için Anlar oluşturma yalnızca web’de mevcuttu, ama şirket mobil desteğin yakında geleceğini belirtmişti.

Beklenen an geldi ve Twitter bugünden itibaren Anlar oluşturma hizmetinin artık mobil cihazlara da geldiğini duyurdu.

Anlar, kullanıcı tabanını genişletmek için bir yıl önce kişileri Twitter’a çeken başka bir neden olması için başlatıldı.

Görünüşe göre, özellik Twitter’ın düşündüğü etkiyi yapamadı ve Twitter’a daha fazla kişinin kaydolmasını etkilemedi. İnsanlar, bu tweetleri Anlara göre düzenlemek yerine, uzun düşüncelerini ifade etmek için hala tweetstorm’u kullanıyorlar.

Ancak uygulamanın mobil cihazlara gelmesiyle Twitter, Anların daha çok ilgi çekeceğini düşünüyor.

(iOS ve Android) Twitter uygulamasında Anlar:

Twitter mobil kullanıcılar icin Moments (Anlar) özelliğini açtı Twitter mobil kullanıcılar icin Moments (Anlar) özelliğini açtı Twitter mobil kullanıcılar icin Moments (Anlar) özelliğini açtı

Profil sekmesinde ayarlardan Anlar sekmesine  dokunarak girebilirsiniz, daha önce bir kayıt oluşturmadıysanız boş gelecektir. Sağ kısımda ‘Yeni An Oluştur’ tıklayarak Size özel bir An oluşturmaya başlayabilirsiniz.

An’ınıza bir kapak resmi ve bir başlık oluşturarak devam etmelisiniz, kapak fotoğrafını girdiğiniz tweetlerden de seçebilmeniz mümkün.

Daha sonra An’ınıza sayfada yer alan tweetlerden, beğendiğiniz (liked) tweetlerden seçebilir veya tweet arayarak ekleyebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz