Dishonored: Death of the Outsider E3 2017 kapsamında duyuruldu

Date:

Dishonored: Death of the Outsider duyuruldu

Bu sabah saatlerinde E3 2017 etkinliği kapsamında, Bethesda bir konferans düzenleyerek bir çok oyunun duyurusunu yaptı. Her duyurulan oyunla, şaşkınlığımız arttı. Ve, şimdi de, Dishonored: Death of the Outsider ortaya çıktı ve bizi şaşırtmaya devam etti. Tabi ki de bu oyunun açıklanması daha da şaşırttı çünkü, Dishonored 2 daha yeni çıkmışken, kimse yeni bir Dishonored’ı beklemiyordu.

Steam üzerinden ön satışa açılmış olan Dishonored: Death of the Outsider oyununda, Megan Foster’ı kontrol ederek Outsider’ı avlamaya hazır olun. Bethesda tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni oyun, Dishonored 2’nin temellerine ve oynayış mekaniği üzerine kurulu olacak.  Oyunda imparatorluğun en kötü dönemlerinin yaşanmasına sebep olmuş Outsider’ı öldürmeye çalışan Billie Lurk, tüm her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Outsider’ı ortadan kaldırıp imparatorluktan böyle bir belanın kurtulmasını istiyor.

Oyunda, Outsider’ı ve onun karanlık geçmişini araştırırken bir çok ölümcül gizeme ve farklı maceralara rastlayacaksınız. Oyun, çok heyecanlı ve oldukça zorlayıcı olacak. Hamleleri iyi seçmek gerekecek. Ve, şimdi sizi oyunun tanıtım videosuyla baş başa bırakıyorum.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...