Microsoft’un iptal edilen Surface Mini adlı cihazı ortaya çıktı

Date:

Microsoft’un iptal edilen tableti: Surface Mini ortaya çıktı

Mini tablet, 2014’de son dakika da rafa kaldırılmıştı.

2014 yılının başında Microsoft, Surface serisine eklemeyi düşündüğü Surface Mini adlı tabletini duyurmuş fakat piyasaya bir türlü çıkaramamıştı. Ortaya böyle bir duyuru atıldı fakat ne bir tanıtımı yapıldı ne de raflardaki yerini aldı. Microsoft, çoğu zaman bu şekilde iptal ettiği cihazlarla gündeme geliyor. Ama, bu iptallerin ardından herhangi bir açıklama da bulunmuyor. Birçok kişiye göre, bu durum, Microsoft’un prestijini düşürüyor. İptal ettiği cihazların halen Microsoft’da test cihazı olarak kullanıldığı da söylenmişti. Şimdi ise, iptal ettiği cihazlar arasında yer alan Surface Mini adlı tabletin görüntüleri ortaya çıktı.

Microsoft’un iptal edilen tableti: Surface Mini ortaya çıktı

Microsoft, Surface Mini adlı cihazını piyasaya süreceğini söylemişti. Ama, bir süre sonra vazgeçti. Bunun sebebinin ise, akıllı telefonların boyutunun büyümesi ile 8 inçlik tabletlere rağbet edilmemesi gösterilmişti. Tabii bu sadece bir söylenti. Microsoft’dan bu iptal ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Surface Mini adlı tabletin internet ortamında teknik özellikleri yayıldı. Ardından da şimdi, bazı görüntüleri ortaya çıktı. Cihaz, 8 inçlik 1440×1080 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. Gücünü ise, Qualcomm Snapdragon 800 işlemciden alıyor. Surface Mini tabletin 32 GB dahili depolama alanı mevcut ve cihazda 1GB RAM bulunuyor.

[irp posts=”20394″ name=”Xiaomi yeni akıllı telefonu: Riva, Geekbench testinde ortaya çıktı”]

Microsoft’un iptal edilen tableti: Surface Mini ortaya çıktı

Akıllı tabletin arkasında bulunan stand, daha iyi bir video izleme deneyimi sunuyor. Tablette bir çok renk seçeneğinin bulunduğu da söylentiler arasında. Surface Mini adlı tablette ARM tabanlı bir işlemci mevcut ve tabletin Windows RT işletim sistemi kullandığı da söyleniyor. Öte yandan, Surface Mini tablette bir de Surface Pen bulunuyor. Bu da size çizim yapabilme imkanı sağlıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...