Sony, IFA 2017’de çerçevesiz bir telefonun tanıtımını yapabilir

Date:

Sony, IFA 2017’de yeni telefonlarını tanıtacak

IFA söylentileri insanlar arasında yayılmaya başladı. Sharp’ın çıkardığı cihazıyla pazarın ilk üreticisi olacağı söylentisinden sonra Sony’nin IFA 2017 öncesi çerçevesiz telefonunun tanıtımı için hazırlık aşamasında olduğu söylendi. Sony’nin yeni çıkaracağı telefonun kenarları olmayacak. Japon kökenli teknoloji devi Sony, MWC ve IFA etkinliği aracılığıyla bütün piyasaya çıkaracağı ürünlerin tanıtımını yapıyor. Bu seferde, IFA’da birkaç yeni Sony telefonunun tanıtımını yapması bekleniyor. Bunların içinde çerçevesiz olarak tasarladığı akıllı telefonda yer alacak.

Sony, geçtiğimiz günlerde resmi bir açıklama yaptı. Ve, IFA başlamadan önce, 31 Ağustos tarihinde bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Yapacağı bu basın toplantısında, çerçevesiz olarak tasarladığı akıllı telefonu ile birlikte, çıkaracağı birkaç akıllı telefonun daha duyurusunu yapacağı bekleniyor. Sony, her anlamda 2017 yılına müthiş bir giriş yaptı. E3 kapsamında tanıtımını yapıp, piyasaya çıkardığı oyunlar ile ve MWC 2017 etkinliği kapsamında tanıtımını yapıp, piyasaya sürdüğü akıllı telefonları ile sektörde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Sony, IFA 2017’de yeni telefonlarını tanıtacak

[irp posts=”20410″ name=”Microsoft’un iptal edilen Surface Mini adlı cihazı ortaya çıktı”]

Japon teknoloji devi Sony’nin IFA’da, çerçevesiz akıllı telefonunun tanıtımının ardından, Xperia XZ1, XZ1 Compact ve X1 modellerini de tanıtması bekleniyor. XZ1 ve XZ Compact akıllı telefonları söylentilere göre, Snapdragon 835 yonga seti ile piyasaya çıkacak. Ve, 4 GB RAM’e sahip oldukları da söyleniyor. XZ1’in, 5.2 inç’lik bir ekranı olacak fakat XZ Compact adlı akıllı cihazın, 4.6 inç’lik bir ekranı olacak. XZ1, gücünü 3000 mAh’lık bir bataryadan alırken, XZ Compact, 2800 mAh’lık bir bataryadan alacak. Xperia X1’in ise, Snapdragon 660 yonga setiyle çıkış yapacağı belirtiliyor. Bu cihazda sistemini 4 GB RAM ile destekleyecek. Bakalım, tahminlerimiz dışında bir sürpriz ile karşılaşacakmıyız. Bunun için, 31 Ağustosu dört gözle bekliyoruz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...