Xiaomi Mi Note 2 Special Edition akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktı

Date:

Xiaomi, Mi Mix Note 2’den sonra Special Edition’ı tanıttı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı telefon pazarında oldukça emin adımlarla ilerlemeye ve rakiplerine meydan okumaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere, Xiaomi, kısa bir zaman önce, yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi Mix 2’nin tanıtımını yapıp ardından da piyasaya çıkarmıştı. Kullanıcıları tarafından oldukça memnun kalınan akıllı telefondan sonra, Xiaomi yerinde saymak istemeyip, Mi Mix Note 2’nin varyantı olacak olan Mi Note 2 Special Edition’ı tanıttı. Yeni akıllı telefon, Xiaomi Mi Mix Note 2’den bazı teknik özellikleri açısından ayrılıyor. Gelin, bu özelliklere birlikte bakalım.

Xiaomi, Mi Note 2’den sonra Special Edition’ı tanıttı

Xiaomi’nin bir süre önce satışa çıkardığı Xiaomi Mi Mix Note 2’nin kısaca teknik özelliklerini tekrardan hatırlayalım. İlk olarak akıllı telefonun görseli ortaya çıktığı zaman, herkes telefonu Galaxy S7 Edge modeline benzetmişti. Cihaz, 5.7 inç’lik OLED bir ekran ile satışa sunuldu. Gücünü ise, Qualcomm’un Snapdragon 821 işlemcisinden alan akıllı telefon, 6 GB RAM desteği ile destekleniyor. Öte yandan, 128 GB dahili depolama alanına sahip olan Mi Mix Note 2 , 4070 mAh’lık bir bataryaya sahip. Son olarak, kamera özelliklerine bakalım. Cihazın 22 megapiksellik bir arka kamerası ve 8 megapiksellik bir ön kamerası bulunuyor. Telefonun bir de, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı olan bir varyantı daha bulunuyor. 4 GB’lık modelinin fiyatı 415 dolar iken, 6 GB’lık modelin fiyatı 485 dolar satışta.

[irp posts=”20869″ name=”WannaCry virüsü, evimizdeki cihazları tehdit ediyor”]

Gelelim, Xiaomi’nin, Mi Mix Note 2’nin ardından tanıttığı Mi Note 2 Special Edition akıllı telefonuna. Akıllı telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 821 yonga setinden alıyor. Yeni cihaz, 6 GB RAM ile desteklenmiş ve 64 GB dahili depolama alanına sahip. MicroSD desteği olup olmadığı henüz bilinmiyor. Pil kapasitesine bakacak olursak, akıllı telefonun tam 4070 mAh’lık bir bataryası olacak. Xiaomi Mi Mix Note 2’de siyah ve gümüş renk olmak üzere iki renk seçeneği sunulmuştu fakat Mi Note 2 Special Edition’da tek renk seçeneği sunulacak. O renkte siyah olarak belirlenmiş. Telefonun, şuan için sadece Çin’de satışa sunulacağı belirtildi. Daha sonrasında diğer ülkelerde de satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli değil. Fiyatına gelecek olursak, yeni Xiaomi Mi Note 2 Special Edition 426 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...