LG, nihayet V30’un tanıtım tarihini açıkladı!

Date:

LG, söylentilerin önünü keserek, V30 akıllı telefonun tanıtım tarihini duyurdu

Günlerdir, hemen hemen bütün haber sitelerinde rastladığınız bir haber.. LG, V30 akıllı telefonunu ne zaman tanıtacak? O kadar çok söylenti ortaya atıldı ki artık insanlar hangisine inanacağını şaşırmıştı. Ama, LG, bu haberlere son noktayı bugün koydu. Ve, herkese “sonunda” dedirtti. Bu sabah LG’den gelen açıklamaya göre, şirket, akıllı telefonu V30’u, 31 Ağustos tarihinde Berlin’de tanıtacak. Bildiğiniz üzere, LG, geçtiğimiz aylarda, G6’yı piyasaya sürmüştü bunun üzerine hemen LG V30 akıllı telefonu üzerinde çalışmalara başladı ve şuan da piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

LG, söylentilerin önünü keserek, V30 akıllı telefonun tanıtım tarihini duyurdu

Evan Blass’ın Twitter’dan paylaştığı görsel sayesinde ortaya çıkan birçok detay da bazı şeyleri ortaya koyuyor. V30, 31 Ağustos’ta Berlin, Almanya’da tanıtılacak. Birazda bu yeni akıllı telefonun özelliklerine bakalım. LG V30, önceki V10 ve V20 gibi ikincil bir ekranla piyasaya çıkmayacak. Bunun yerine cihaz, çerçevesiz kavisli bir ekran ile kullanıcılarına sunulacak. Akıllı telefon, 18: 9 en-boy oranı ile raflardaki yerini alacak. Gücünü, Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden alacak olan akıllı telefon, kablosuz şarj özelliği ile de desteklenmiş durumda piyasaya çıkacak.

[irp posts=”21035″ name=”Xiaomi Mi Note 2 Special Edition akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktı”]

LG V30’un yaklaşık 6 inç’lik OLED bir ekranı olacak. Aynı zamanda, yeni akıllı telefonda çift arka kamera bulunacak ve arka paneline yerleştirilmiş olan bir parmak izi tarayıcı ile birlikte satışa çıkacak. Telefonun, USB Tip C bağlantı noktası ve 3.5 mm bir kulaklık girişi mevcut olacak. LG V30, 4 GB RAM desteği ile desteklenecek ve muhtemelen de 32 GB dahili depolama alanı mevcut olacak. MicroSD desteği alıp almayacağına dair henüz net bir bilgi elimizde yok. 31 Ağustos’ta Berlin’de tanıtılacak olan akıllı telefon LG V30, Faryaab Sheikh’in Twitter’da paylaşmış bir tweet’e göre, Avrupada da satışa sunulacak. Akıllı telefonun, fiyatının ne kadar olacağına dair bir bilgi yok.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...