Samsung’un yeni akıllı telefonu: Galaxy C10’dan yeni görseller ortaya çıktı

Date:

Samsung Galaxy C10’a ait yeni görüntüler sızdı

Son zamanlarda piyasaya çıkardığı akıllı telefonları ile adından oldukça sık söz ettiren Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy C10 ile de bu istikrarını sürdürmeye niyetli gibi görünüyor. Samsung’un ilk çift kameralı akıllı telefonu Galaxy C10 için yeni görseller ortaya çıkmaya başladı ve bu sayede de yakın zamanda raflardaki yerini alacak olan Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy C10 için yeni bilgiler elde etmiş olduk. Telefonun tasarımına ve teknik özelliklerine bir göz atalım.

Samsung, Galaxy Note 8 ile son zamanlarda gündeme gelen şirket, dikkatleri üstüne çekmeyi her zaman için başarıyor. Galaxy Note 8 hakkında çok fazla bilgi olmamak ile beraber, yeni akıllı telefonun 4K bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca, Galaxy Note 8, 64 GB dahili depolama alanına sahip olması ve microSD desteği alarak kapasitesini yükseltmesi de söz konusu. Ve, yeni akıllı telefon, 4,600 mAh’lık bir batarayaya da sahip olacak. Samsung’un orta segmen yeni akıllı telefonu Galaxy C10, Qualcomm’un Snapdragon 660 işlemcisinden gücünü alacak.

Samsung Galaxy C10’a ait yeni görüntüler sızdı

Cihazın, 6 inç’lik 1920x 1080 piksel çözünürlüğünde SUPER AMOLED bir ekranı olacak. Aynı zamanda yeni orta segment akıllı telefon, kutusundan Android 7.0 Nougat işletim sistemi yüklü olarak kullanıcılarına sunulacak. Samsung Galaxy C10, 6 GB RAM desteği alacak ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Buna ek olarak da 128 GB’lık dahili depolama alanı da sunulacak. Ekstra bir microSD desteği alıp almayacağına dair bir bilgi henüz açıklanmadı.

[irp posts=”21438″ name=”Elon Musk, New York ve DC’yi birbirine bağlayan bir Hyperloop inşa etmek için sözlü hükümet onayı aldı!”]

Samsung’un yeni orta segment akıllı telefonu Galaxy C10, görüntülerden de anlaşılacağı üzere, Always On desteğine sahip olan bir ekrana ev sahipliği de yapacak. Akıllı telefonun pil kapasitesine gelecek olursak da, 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 660 işlemciden gücünü alacak olan Samsung Galaxy C10’un 4000 mAh’lık bir bataryası mevcut olacak. Elbette bütün bu özellikleri bünyesinde barındıran akıllı telefon ucuza gelmeyecek. Samsung Galaxy C10, 3.500 CNY fiyat etiketine sahip olacak. Bu da, 515 dolara ve 450 Euro’ya tekabül ediyor. Akıllı telefonun GüneyDoğu Asya dışında diğer ülkelerde de satışının olup olmayacağına dair henüz bir bilgi yok.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...