Reebok, astronot ayakkabıları üreteceğini açıkladı

Date:

Reebok, Boeing Starliner astronotları için ayakkabı üretecek

Bildiğiniz üzere, Reebok International Limited, 1895 yılında İngiltere’de Joseph William Foster tarafından kurulmuş bir spor giyim markasıdır. 1895 yılından İngiltere Bolton’da yerel koşu kulübü üyesi olan Joseph William Foster’ın kendisi için bir çift çivili koşu ayakkabısı yapması ile başlayan Reebok’ın hikayesi günümüze kadar başarılı bir şekilde yol almasını bilmiştir. Öte yandan, Reebok, birçok ünlü kişi ve spor kulübüne de sponsorluk yapmaktadır. Markanın, sponsorluk yaptığı ünlü isimler arasında, Nicole Vaidisova, Jelena Jankovic, Serena Williams, Andriy Shevchenko, Gianluigi Buffon, Thierry Henry, Fifty Cent ve Pharell yer almaktadır. Şimdi ise Reebok, astronot ayakkabıları üretmek için bir adım attı.

Reebok, Boeing Starliner astronotları için ayakkabı üretecek

[irp posts=”21445″ name=”Samsung’un yeni akıllı telefonu: Galaxy C10’dan yeni görseller ortaya çıktı”]

Reebok, Boeing Starliner astronotları için ayakkabı üretmek adına David Clark Company ile anlaştı. David Clark Company ile anlaşmayı yaptıktan sonra açıklama yapan Reebok, artık astronotlar için ayakkabı üretecek. Böyle bir adımın neden atıldığına dair söylenen tek şey ise, Reebok’ın astronotlara verdiği değeri göstermek istemesi olarak gösteriliyor. Reebok, üreteceği bu astronot ayakkabılarına, Floatride Space Boot SB-01 adını verdi. Ve, bazı söylentilere göre de, Floatride Space Boot SB-01 astronot ayakkabılarını, astronotlar gelecek yıl yapacakları yolculuklar için, denemeye başladılar.

Reebok tarafından yapılan açıklamaya göre, Floatride Space Boot SB-01 astronot ayakkabılarının, önceki astronot ayakkabılarından pek bir farkı bulunmuyor ancak tabi ki de eskilerine kıyasla yeni astronot ayakkabısı Floatride’lar daha rahat olacak ve direnci de kolay bir şekilde ayarlayabilecek. Ayakkabıların kilitlenmesi de oldukça kolay bir şekilde yapılabilecek.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...