Game of Thrones’ta Hound karakterinin 4. sezonda yaptığı hareketlerin sırrı ortaya çıktı

Date:

Game of Thrones’ta Hound karakterinin 4. sezonda yaptığı hareketlerin sırrı ortaya çıktı!

Dikkat 7. Sezon 1. Bölüm hakkında spoiler içerir!

Game of Thrones’un yeni sezonu birçok şey hakkında merak uyandırıyor. Her ne kadar beklenen çok fazla şey varsa da bazıları gerçekten salt bir çoğunlukla diğerlerinden fazla önemli. The Hound ve Beric Dondarrion arasında ki olaylar eminim birden fazla kişinin beklediği bir şey.

The Hound’a onları tanıyıp tanımadığı sorulduğunda Hound ‘ not really ( pek sayılmaz ) ‘ gibi bir cevap vermişti. Neden sadece basit bir hayır cevabını vermedi. Ya da bu cevabı verirken neden son derece sert bir şekilde mimik sergiledi. İnsani iyiliğe inanmayan bir karakter neden kurbanlarına saygı göstermek için bu kadar çaba sarf etti? Eğer 4. Sezon Breaker of Chains ( Zincirlerin kırıcısı ) bölümünü izlerseniz, Arya Stark ile arasındaki diyaloglarından eminim kayda değer ve düşüncelerinizi netleştirecek noktalar yakalayabilirsiniz.

Bu olaylar silsilesi sırasında Arya ve Hound’un o geceyi baba ve kızı kadar geçirmesi de ayrıca ilginç bir noktadır. Belki de bu Hound’un sahip olduğu bir suçluluk duygusundan kaynaklanmakta. Ayrıca o sahnedeki öldürdüğü köylüyü de hatırlamışsınızdır. Köylüden aldıkları ile biraz daha uzun yaşayabilecekleri ya da daha güvenli ve sıcak bir yerlere gidebilecekleri bir muamma fakat şu bir gerçek ki o köylüyü öldürmesi ve yardım etmemesi bir canilikti.

Ayrıca şu da başka kayda değer bir ifade ki onları gömdükten sonra gerçekten düzgün bir anma konuşması yaptı. Hatta babasının yemek öncesi duasından da alıntılarla süsledi. Onları gömmesi ölümlerinden kaynaklı sebeplere özür mahiyetindeydi. Her ne kadar Hound acımasız ve kansız bir insan olsa da yaşının gereği ara sıra feci ölümlerden dolayı sorumluluk duyabiliyor.

Game of Thrones’ta ki Tazı 4. sezonda yaptığı hareketlerle şu anı açıklıyor!

Game of Thrones herkesin de bildiği gibi bilgi verici bir üslup kullanmıyor. Kötüler kötülüklerinin limitlerini zorluyorlar ve ölüyorlar. Fakat Hound’un gömdüğü kişiler üzerine yoğunlaşması eminim ki gelecek sezonda Hound’un bir şeyler anlatacağını gösteriyor. Bu ayrıca şu demek ki Game Of Thrones her ne kadar beklenilmeyen hareketlerle dolu bir televizyon şovu olsa da ara sıra yapılan insani hareketler yine şaşırtma etkisi yapmakta. Umuyorum ki yeni sezonda bunların hepsinin cevabını alırız.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...