Vikings 5.sezon fragmanı nihayet yayınlandı!

Date:

Bol aksiyonlu Vikings 5.sezonunun fragmanı geldi

Dizinin hayranları tarafından merak içinde beklenilen 5.sezon fragmanı nihayet yayınlandı. Vikings 5.sezon fragmanı, Comic Con etkinliği esnasında dizinin sevenleri ile buluştu. Fragmanı izleyince anlayacağınız üzere, dizi yine her zaman ki gibi bol aksiyonlu sahneleri ile izleyicisiyle kavuşacağı günü bekliyor. Vikinglerin gerçek tarihini anlatan dizi, karakterlerin gerçek hikayelerini anlatıyor. Ölümler, savaşlar her şey en ince ayrıntısına kadar dizide işleniyor.

2013’te History Channel’in mini dizisi olarak başlayan ve ilk sezonunun beğenilmesi ile de 4.sezonuna gelen dizi, Vikinglerin yaşama bakış açısı, savaşa olan açlıkları, ayinleri ve şehir yaşamları dizide işleniyor. 4.sezonda, Vikinglerin en çok terör estirdiği 856 ve 873 yılları arasını anlatıyordu. Ve, Ragnar efsanesinin bitişini ve Vikinglerin Büyük Viking Ordusu ile yaptığı tarih değiştiren baskını izlemiştik. 20 bölümden oluşan 4.sezonun ilk 10 bölümü Ragnar’ın Fransa saldırısı ve Rollo’ya kaybedişini anlattı. Daha sonra Ragnar’ın ölümü ile dizi yavaş yavaş hareketlenmeye başlamıştı.

Bol aksiyonlu Vikings 5.sezonunun fragmanı geldi

Ragnar’ın ölümünü aynı şekilde tarihte ki gibi işleyen dizi, bu konuya oldukça önem vermiştir. Ragner’ın felsefik olarak kattıkları ve ülkesi adına yaptıkları tarihte epey bir öneme sahiptir. Kısacası, Vikingslerin 4.sezonunda, Fransa istilasını, Emevi toprakları istilasını, 2 Kattegat savaşını ve İngiltere istilasını izledik. Dizinin 5.sezonunda ise, bizleri, kardeşlerin arasındaki sivil savaşlar bekliyor olacak. Ayrıca, Rangar Lothbrok’un ölümünün üzerine çöküş dönemine giren Viking Krallığının geri bir araya gelişini de izleyeceğiz. Ve, Vikings dizisinin bu yeni beşinci sezonunda Ivar the Boneless’in Lagertha’ya açtığı savaşta, intikam dolu sahnelere ve kanlı görsel efektler ile sık sık karşılaşacağız.

[irp posts=”21582″ name=”Westworld dizisinin 2.sezon fragmanı nihayet yayınlandı!”]

Comic Con etkinliği esnasında yayınlanan Vikings dizisinin beşinci sezonunda, bizleri heyecan dolu sahneler bekliyor. Dizinin kadrosunda bir takım değişikliklerin olması, dizinin izleyicileri tarafından ilk başlarda biraz yadırganacaktır. Ancak, eminim bir iki bölümden sonra onlara da alışacağız. Zaten, dizi oldukça kaliteli ve işlenen savaş sahneleri de müthiş diyebiliriz. Lafı fazla uzatmadan, aşağıda paylaşmış olduğumuz linkten Vikings dizisinin beşinci sezon fragmanına ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler diliyoruz. Yeni bilgiler gelir gelmez sizlerle paylaşacağız. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...