LG Signature OLED TV W 4K sadece 2.6mm incelikte

Date:

LG Signature OLED TV W 4K sadece 2.6mm incelikte

LG son birkaç yıldır CES’te yeni 4K OLED Televizyonları ile ziyaretçileri şaşırtmaya devam ediyor. İnanılmaz derecede ince W serisi ile, hala etkileyici olan G6 “Picture on Glass” TV’leri geride bırakmayı başardı. LG Signature OLED TV W 4K sadece 2.6mm incelikte ve duvara düz bir şekilde monte edilebilir. Duvarda herhangi bir televizyondan çok modern bir eser gibi görünüyor.

Ayrıca, bu ince TV’lerin giriş bağlantı noktalarının nerede ve nasıl konumlandırıldığı merak konusu oldu. İnce bir kablo ile üzerinde gerekli tüm girişleri 4 HDMI, 3 USB ve optik ses bağlantı noktası da dahil olmak üzere barındıran soundbar ses sistemine bağlanıyor. Bu soundbar Dolby Atmos tarafından da kullanılabilir, bu arada bağlantı noktalarının bulunduğu soundbar sistemi W-serisi ile birlikte geliyor. Kablo dağınıklığını gidermek için zarif bir özellik. Dezavantajı ise soundbarı tutmak için bir TV altlığı veya duvara monte bir mobilya olması gerekli.

Çok ince oldukları için daha önce gördüğümüz serilerden çok daha hafif. 77 inçlik model 12.2 kg gelirken, 65 inçlik model sadece 7.7 kg ağırlığında. Ayrıca, W serisi TV’ler 65-inç ve 77-inç olarak iki boyutta satılacak. Ne zaman piyasaya sunulacağını ve satış fiyatının ne kadar olacağı hakkında henüz bir açıklama yok. Geçen yıl G-serisi Amerikada 4.999 dolardan satılmaya başladığı göz önüne alındığında, yeni modellerin satış fiyatı çok daha yüksek olabilir.

W serisi TV’ler kadar etkileyici, düz bir duvarınız yoksa şansınız da yok. LG, sırayla birçok stand denedikten sonra sadece duvara monte edebileceği kararını verdi. Ayrıca yetkililer, onları eğimli duvarlarada monte edemeyeceğinizi doğruluyor. Düz bir duvarınız yoksa ve şık bir OLED’in bulunması gerekiyorsa LG’nin G serisi TV’lerini tercih edebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...