Alcatel SHINE Lite incelemesi

Date:

Alcatel SHINE Lite nasıl bir telefondur?

Alcatel SHINE Lite oldukça şık ve zarif bir akıllı telefondur. Telefonun şık kasasının altında MediaTek’in 4 çekirdekli 1.3 GHz’de çalışan MT6737 yonga seti mevcut. 5 inç’lik IPS ekran ve HD çözünürlük sunuyor. Telefonun renk gamı ve parlaklığı segmentine göre oldukça iyi. Telefonun önü ve arkası Dragontrail ile kaplı olduğundan ekran çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklıdır.

Akıllı cihazın kasası ise, metal ve camdan oluşuyor. Alcatel SHINE Lite’ın önünde ve arkasında 2.5D Dragontrail cam var. Kenar kısımları hafiften eğilimli tasarlanmış. Parmaklarınız sağ tarafta bulunan ses ve güç düğmelerine rahatça erişebiliyor. Telefon, 7.45 mm kalınlığında olduğu için bu, size biraz ağır gelebilir. Ancak, ağırlığı cebinizde taşırken size sorun yaşatmıyor. Akıllı telefon 2GB RAM’e sahip ve 16 GB dahili depolama hafızasına sahip. Ayrıca, MicroSD kart desteği de mevcut. Kamerasına gelecek olursak, telefon 13 MP ana kamera ve LED flaşlı 5MP ön kameraya sahip. Tam 2460 mAh bir bataryası var. Telefonun işletim sistemi ise, Android 6.0 Marshmallow’dur.

Alcatel SHINE Lite nasıl bir telefondur?

Alcatel SHINE Lite’ın bir başka özelliği de parmak izi okuyucu sensörüne sahip olmasıdır. Telefonun dokunmatiği de oldukça kuvvetlidir. Bu yönden herhangi bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Akıllı telefonun fiyat etiketi ise oldukça uygun bir fiyat taşıyor. Alcatel SHINE Lite akıllı telefonunu, 900 ila 1000 TL arasında satın alabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...