Angry Birds’ün yeni oyunu Angry Birds Evolution çıktı

Date:

Mobil oyun Birds’ün yeni oyunu Angry Birds Evolution çıktı!

Efsane oyun Angry Birds’ün yeni oyunu Angry Birds Evolution çıktı. Mobil oyunların yeni çıktığı zamanlarda bir çok kişinin büyük bir beğeni ile oynadığı Angry Birds’ün yeni oyunu yapımcısı Rovio tarafından tanıtıldı. Bilindiği üzere, Angry Birds’ün yeni oyunu uzun bir zamandır kısıtlı bir şekilde sunulmuştu. İlk olarak sadece belli ülkelere sunulan Angry Birds Evolution artık resmi olarak tüm dünyada indirmeye sunuldu.

Yeni oyun Angry Birds Evolution’ın klasik Angry Birds yapısından herhangi bir farkı yok. Oyun, daha çok yetişkinleri hedef alan sıra tabanlı bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 100’den fazla kahramanın olduğu yeni oyun ile birlikte, oyuncular kuş adasına akın eden domuzları durdurmak için takımlarını topluyor ve sonrasında savaş alanına çıkarak domuzlarla savaşıyor. Tek başına da oynanılabilen Angry Birds Evolution oyunu ayrıca diğer oyuncularla birlikte de oynanılabiliyor.

Mobil oyun Birds’ün yeni oyunu Angry Birds Evolution çıktı!

iOs ve Android için Angry Birds Evolution’ı indirip oynamak ücretsiz olacak. Fakat, aylık üye olanlara her ay özel avantajlar sağlayan bir üyelik hizmeti sunulacak. Bu aylık üyeliğin fiyatı ise, 24,99 dolar. Bu üyelikle her gün Premium yumurta bileti ve mağazadan satın alımlarda yüzde 10 daha fazla altın ve cevher sağlanıyor. Oyunu, App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...