Artık hava durumuna AccuWeather ile sanal gerçeklik geliyor

Date:

AccuWeather ile hava durumu 360 derece olarak sanal gerçeklik dünyasında

Hava durumunu kontrol etmek, genellikle renksiz ve basit bir deneyimdir. Beş günlük hava raporuna bakmak veya fırtına gibi önemli olayları kontrol etmek için, uygulamaya genellikle sadece bir göz atarız. Eğer Samsung Gear VR cihazına sahipseniz, günlük hava durumunuz eşsiz bir deneyime dönüşecek. AccuWeather’ın yeni sanal gerçeklik deneyimi, üç boyutlu olarak hava durumuna erişe bilmemize izin verecek. Şiddetli hava olaylarını, 360 derece video seçeneği ile sunacak, yenilikçi bir hava tahmin raporu sağlayacak.

Şuan bu uygulama hayal edilebilecek en heyecanlı sanal gerçeklik deneyimlerinden biri gibi durmuyor. Doğrusunu söylemek gerekirse, uygulamanın ekran görüntüleri sıcaklık nem ve UV içerik tablolarının sadece sanal sanal gerçeklik ile sunulmasından pekte fazla bir şey değil. Diğer yandan uygulama daha çok zorlu hava koşullarını kullanıcıya göstermeye dayalı. Örneğin, uygulamada Colorado’da ki bir kasırganın yakın çekim 360 derece videosu mevcut. AccuWeather, her hafta yeni bir video ekleyeceğini söylüyor.

AccuWeather kullanıcılara yeryüzündeki en heyecan verici hava olayları hakkında eğitici bir görüş kazandırmayı amaçlıyor. Uygulama ücretsiz olarak bu günden itibaren Oculus Store’da mevcut.

[irp posts=”10940″ name=”YouTube, online VR video kalitesini arttırıyor”]

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...