Babalar günü hediyesi için en ideali akıllı saat Samsung Gear S3

Date:

Akıllı saat tutkunu bir babaya sahipseniz en güzel hediye: Samsung Gear S3

Babalarımız, var olmamızın temel sebebi olarak, adeta bizi biz yapan karakterdir. Her hareketimizde her kelimemizde onun izi okunur. Bu hayatta istediğimiz kadar büyüyelim, kaç yaşına gelirsek gelelim babamızdan daha güvenilir ve daha çok bizi koruyan kimse çıkmayacak karşımıza. Babalarımızın beklentilerini karşılamak, layık oldukları ilgiyi ve sevgiyi vermek hiç de zor değil. Sadece biz bunu yapmak için biraz çekimser davranıyoruz sanırım.

Ama, bu çekimserliği üstümüzden atmak için bir fırsatımız var. O fırsatta, yaklaşan Babalar Günü. Hayatta en sevdiğimiz insanlardan biri olan babamızı biraz şaşırtıp ve biraz da şımartabiliriz. Ona söyleyeceğimiz kelimelerin yanında bir de onun mutlu olacağı bir hediye almak çok doğru olacaktır. Eğer, birçoğumuzun babası gibi, sizin de akıllı saat tutkunu bir babanız varsa Samsung Gear S3 akıllı saatini size önermekten gurur duyarım.

Akıllı saat tutkunu bir babaya sahipseniz en güzel hediye: Samsung Gear S3

Samsung Gear S3, tam 16 milyon renge sahip. Babanız hangi rengi seviyor ise, o rengi satın alma fırsatını size sağlıyor. Gear S3’ün ekranı kararmıyor ve her zaman saati gösterebiliyor. Aynı zamanda, akıllı saate sahip olanlar, önceden tasarlanmış saat arayüzlerini kullanabilecekleri gibi, kendi tasarımlarını da yapabiliyorlar. Eminim ki, babalarımızın bu özellik çok hoşuna gidecek. Gear S3’ün uzun ömürlü pili ise, tek bir şarj ile 3-4 güne varan kullanımı sizin için mümkün kılıyor.

Ve, şık görünümüne ek olarak, Gear S3, IP68 suya ve toza dayanıklılık standartına sahiptir. Akıllı saat, çizilmeye karşı dirençli bir ekran sağlamak üzere özel olarak tasarlanmış Corning Gorilla SR+ ile donatılmıştır. Babaların rahatlığını düşünen Gear S3, ekrana dokunmadan çağrıya yanıt verebiliyor ya da bir alarmı erteleyebiliyor. Anımsatıcı uygulaması ise, babanızın takvimlerini ve yapılacaklar listesini rahat bir şeklide yönetmesine yardımcı da olabiliyor. Ve, en önemli özelliği ise, zor bir durum halinde telefonları ellerinin altında değilken bile aile üyelerine, arkadaşlarına veya yardım ekiplerine konum hakkında bilgi veren SOS mesajı gönderebiliyor. Samsung’un en yeni akıllı saati olan Galaxy Gear S3, babalar günü hediyesi olarak, babanıza en yakışacak hediyelerden biri.

Akıllı saat tutkunu bir babaya sahipseniz en güzel hediye: Samsung Gear S3

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...