Bandai Namco’dan yeni teaser; ‘Bloodborne 2’ mi geliyor?

Date:

Bu sefer ölmeye değil yemeğe hazırlanın?

Japonya’nın en büyük oyun dağıtıcılarından olan Bandai Namco’nun bugün yayınladığı video tam bir hafta sonra duyurulacak olan bir oyunun teaserı. Dark Souls serisinin de dağıtıcılığını yapan Bandai Namco teaser videosunun sonuna eklediği #Preparetodine (yemeğe hazırlan) yeni bir Bloodborne oyunu mu geliyor sorularını akla getirdi.

Oyun dağıtımcısı Bandai Namco kendi Youtube kanalı üzerinden yayınladığı teaser videosunda yeni çıkaracağı oyunu resmen 20 Nisan’da duyuracağını açıkladı. Peki bu oyun tam olarak ne?

Bandai Namco geliştiriciliğini From Software’in üstlendiği Dark Souls’un da dağıtımcısı. Bildiğimiz gibi Dark Souls’un mottosu yerine geçen cümle, “Prepare to Die” yani “Ölmeye Hazırlan”. İşin ilginçleşmeye başladığı nokta tam olarak da burası. Zira teaser videosunun sonunda gözüken “Prepare to Dine” yani “Yemeğe Hazırlan” cümlesi akıllara ciddi soru işaretleri gelmesine sebep oldu.

Tanıtım videosu el çizimi tarzında animasyon sitiline sahip ve canavarlar ve şeytanları görmek mümkün. Videoda çok net bir tema gözüküyor ki bu da açlık. Muhtemelen kana duyulan bir açlık. Video bununla da kalmıyor ve From Software’in sevilen oyunu Bloodborne’u hatırlatan bir tarza da sahip. Ama Bloodborne bir PS4 özel oyunu ve haliyle dağıtımcısı da Sony.

Dark Souls 3’ün son ek paketinin bu ay çıkmasıyla oyunun tamamı bitmiş oldu. Yani geliştirici From Software’in yeni oyunlarını tanıtması için çok iyi bir zamanlama olabilir. Tabi ki bunu gösteren hiçbir elle tutulur kanıtımız yok. Belki de Bandai Namco sadece Dark Souls/Bloodborne’dan esinlenen bir oyunun tanıtımını yapıyor olabilir.

Her ne olursa olsun şunu iyi biliyoruz ki PC kullanıcıları Bloodborne’un eksikliğini yaşamıştı. Eğer Bandai Namco bu eksikliğin farkına varıp bu tarz bir oyun geliştirmeye başladıysa kesin olan bir şey var ki oyuncular tarafından mutlulukla karşılanacaktır. Şimdilik önümüzdeki Perşembe gününü beklemekten başka çaremiz kalmadı.

Yoksa Bloodborne 2 bilgisayara mı geliyor?!

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...