E3 2017 oyun etkinliğinde EA’nın yaptığı 5 büyük duyuru

Date:

E3 2017 EA konferansı ile başladı

E3 2017 basın konferanslarının ilki orta halli bir neticeyle son buldu. Electronic Arts yılın en büyük oyunculuk haftasını birkaç oyun duyurusu ve ilgiyle beklenen Star Wars: Battlefront II gösterisiyle başlattı. Fakat sonunda garip, uzun metrajlı bir çok oyunculu maç ve mobil oyunu ile bitirdi.

Konferans bildirim açısından zayıftı ama oyun oynamayı merkeze alarak elinden gelenin en iyisini yaptı. Gerçekten başarılı olduğunu söyleyebileceğimiz beş duyuruyu sıralayalım.

EA bölünmüş ekranlı hapisten kaçış oyununu tanıttı

EA, Brothers: A Tale of Two Sons’ın yapımcısı Josef Fares’in kurduğu stüdyo olan Hazelight’tan yeni bir oyunu piyasaya sürecek. Oyunun adı ‘A Way Out’. Ortaklaşa oynanan hapishaneden kaçış konulu bu oyunu sadece bölünmüş ekranda oynayabiliyorsunuz.

Mass Effect’in yapımcıları yeni projelerinin sunumunu yaptılar

BioWare Edmonton, Activision’ın ‘Destiny’ oyununun benzerlerine rakip olacağı düşünülen yeni ve gizli projesi üzerinde çalışma yapıyor. Bugün işte bu oyuna ilk kez göz atmış olduk. Ve oyunun adının ‘Anthem’ olacağını öğrendik.

Star Wars Battlefront II Darth Maul’un yıkıcı gücünü yansıtıyor

EA, hakkında uzun zamandır konuşulan ‘Star Wars’ açık dünya oyunu ile ilgili hiçbir şey söylemedi ama geliştirici Star Wars: Battlefront II ile ilgili çok şey gösterdi. 2015 yılının oyununa ait serinin devamında Star Wars: Episode I – The Phantom Menace’a kadar uzanan karakterler olacak. Darth Maul tarafı olmak istemeyen oyuncular devam etmekte olan trilojiye ait Rey’in de olduğu karakterleri oynayabileekler.

Madden NFL ilk hikaye moduna kavuşuyor

Madden NFL 18 Longshot olarak adlandırılan yeni bir hikaye moduna sahip olacak. NFL’de oynamayı isteyen Devin Wade karakteri üzerine yoğunlaşan oyunda Devin’in babası olan Cutter’ı Moonlight Oscar sahibi Mahershala Ali oynuyor.

Need for Speed Payback bütünüyle Fast and Furious’a dönüşüyor

Patlamalara, aileye ve şaşalı muhabbetlere hazır olun. Need for Speed geçen zaman içerisinde git gide Fast and Furious yapımıyla benzeşiyor. Fakat bu, gişe rekorları kıran dizilerin namını alenen gasp etmeye dönük gerçekleştirilmiş ilk oyun. Fragmanını buradan seyredebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...