Finn Wittrock, “American Crime Story: Versace” dizisinin kadrosunda

Date:

Finn Wittrock, “American Crime Story: Versace” dizisinin kadrosuna katıldı

American Crime Story ikinci sezonu Versace ile olay yaratacak.

Önümüzdeki yıl yeni sezonu başlayacak olan Amerikan dizisi “American Crime Story” ikinci sezon kadrosuna Finn Wittrock’ta katılıyor. Ünlü isimlerin yer alacağı dizi, hayranları tarafından heyecan içerisinde bekleniyor. American Crime Story, bu kez ünlü moda tasarımcısı Gianni Versace’nin cinayetini ele alıyor. Dizi daha şimdiden dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Birçok dizisever American Crime Story’nin başlayacağı günü bekliyor.

American Horror Story, Glee ve Nip/Tuck gibi dizilerle tanınan Ryan Murphy’nin yaratıcısı olduğu American Crime Story’nin ikinci sezonu American Crime Story: Versace’nin oyuncu kadrosu oldukça geniş. Darren Criss, Penelope Cruz, Edgar Ramirez, Ricky Martin ve Max Greenfield yer alıyor. Ve, yeni gelen haberle, ikinci sezona Finn Wittrock’ta katılıyor. Penelope Cruz’un başrolünde yer alacağı dizinin 2.sezonu, Miami’de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden İtalyan moda tasarımcısı Gianni Versace’nin cinayetini ele alacak ve ismi The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story olacak.

Finn Wittrock, “American Crime Story: Versace” dizisinin kadrosuna katıldı

Penelope Cruz, Gianni Versace’nin kız kardeşi Donatella Versace’yi, cinayete kurban giden Gianni Versace’yi Edgar Ramirez canlandıracak. Versace’nin katili Andrew Cunanan’ı ise, Glee dizisinden tanıdığımız Darrem Criss canlandırıyor. 32 yaşındaki Finn Wittrock’ta, Gianni Versace’nin katili Andrew Cunanan’ın yakın arkadaşı olan Jeff Trail’I canlandıracak. Trail aynı zamanda Cunanan’ın ilk kurbanı olarak da biliniyor.

Dizinin ikinci sezon bölümlerinin 2018’in başında ekrana gelmesi bekleniyor. Katrina Kasırgas’nı konu alan üçüncü sezonun çekimlerine de 2018’in başında başlanacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...