Google’dan grup resim düzenleme uygulaması

Date:

Rakip çalışmalara alternatif

Firma, Google Talk’un kaldırılmasının arefesinde yeni bir grup resim düzenleme ve paylaşma uygulaması üzerinde çalıştığını itiraf etti. Google’ın halihazırda sohbet uygulaması Allo ve görüntülü arama uygulaması Duo olmakla birlikte firma, rakiplerinin benzer ürünlerinden ötürü baskı hissediyor olabilir. Facebook’un benzer bir sosyal resim paylaşım uygulaması olan ‘Moments’ adlı ürünü varken, Apple da yakın zamanda yapay zeka destekli film düzenleme uygulaması Clips’i duyurmuştu.

Google sözcüsü göndermiş olduğu e-postada bunun bir deney olduğunu (tıpkı firmanın her zaman olduğu gibi yürüttüğü bir çok deneyden biri) ve şu an itibariyle uygulamayı piyasaya sürme planları olmadığını söyledi.

[irp posts=”6583″ name=”Instagram’da bir mesajda çok resim paylaşabileceksiniz”]

Yeni uygulama bir grup arkadaşın resimleri birlikte düzenlemelerine ve daha sonra bakmak üzere organize etmelerine imkan verecek. Bu olası uygulama, ek düzenleme özellikleri olan Moments’a oldukça benziyor gibi. Zira kullanıcılar resimlerini ortaklaşa paylaşıp, düzenleyebilecekleri gruplar oluşturabilecekler. Kaynaklar bu uygulamanın aynı zamanda uygulama içerisinde gelecekte yapacağınız aramalar için resimlerdeki objeleri tanımlamanıza imkan veren Google resim arama özelliğini de kapsayacağına inanıyorlar.

Google, sosyal medya stratejisi için ‘her şeyi duvara at ve neyin sağlam kaldığını gör’ yaklaşımını uygulamaya çalışıyor gibi görünüyor. Eğer daha fazla kişi web’de arama yapmak yerine Facebook, Twitter ve Snapchat gibi sosyal uygulamaları kullanacak olursa Google, insanları kendi mobil ekosisteminde tutmak için bir yol bulmalı.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...