Instagramda Repost yapabilmek için gerekli adımlar

Date:

Instagramda Repost nasıl yapılır?

Instagram, Ekim 2010’da, Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından ilk olarak iOs için geliştirilen, sahip olduğu kaliteli filtreler ve sosyal ağ özellikleri ile kısa zamanda oldukça popüler olan bir fotoğraf paylaşım uygulamasıdır. Instagram artık o kadar popüler oldu ki, günde 40 milyon fotoğraf paylaşımı, saniyede ise tam 8600 beğeni ve 1000 yorum yapılıyor. Bu değerler gün geçtikçe de yükseliyor.

İlk zamanlarda sadece iOs cihazlarda kullanılan uygulama, zamanla Android cihazlarda da kullanılmaya başlandı. İnstagram da, Facebooktaki gibi paylaş butonu yoktur. Eğer sevdiğiniz fotoğrafları kendi şahsi hesabınızda paylaşmak istiyorsanız Repost aplikasyonları yüklemeniz gerekiyor. Diğer seçenek ise, ekran görüntüsü alıp yani buna screenshot diyoruz, ve resmi kesip yeniden paylaşmak olabilir. Fakat, bu haberimizde size İnstagram nasıl repost yapacağınızı adım adım göstereceğiz.

Öncelikle, az önce de belirttiğim gibi, güvenilir bir repost uygulamasına ihtiyacınız olacak. Bunun için önerebileceğim iki aplikasyon var. Bunlar da; Insta Repost ve Repost uygulamasıdır. Bu iki programda birini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu uygulamalardan birini cihazınıza indirdikten sonra, uygulama sizden Instagram hesabınıza giriş yapmanızı isteyecektir. Bu şekilde, gerekli bilgileri doldurup giriş yapmalısınız.

İnstagramda Repost nasıl yapılır?

Instagram hesabınıza giriş işlemlerinizi yaptıktan sonra, kendi Instagram akışınızdan, beğendiğiniz ve paylaşmak istediğiniz herhangi bir fotoğrafı seçtikten ve Repost butonuna bastıktan sonra, Open Instagram’a basıyor ve son ayarlamaları yaparak paylaşımınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. İşte Instagramda repost yapmak bu kadar basit bir işlem gerektiriyor.

İnstagramda Repost nasıl yapılır?

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...