KFC Zinger Burger’inin uzaya fırlatılacağı tarih kesinleşti

Date:

Tavuk sandviç Zinger, 21 Temmuz’da uzaya fırlatılacak

Yıllar geçtikçe hem maymunları hem de insanları uzaya gönderdik. Şimdi sıra, tavuk sandvicinde. Tavuk sandviç Zinger, 21 Temmuz’da uzaya fırlatılacak. Ünlü restoran zinciri KFC, Zinger tavuk sandviçini 21 Temmuz’da uzaya fırlatmaya hazırlanıyor. Bunun için dev bir atılım yapıyor. Bu dev atılımını insanlarla paylaşmak için eğlenceli bir video bile çekerek pazarlama payını artırdı.Tavuk sandviç Zinger, 21 Temmuz'da uzaya fırlatılacak

Fast-food devi, Stratollite (“stratosfer” ve “uydu”) bileşimi olarak bilinen yenilikçi, yüksek irtifalı ve güneş enerjisiyle çalışan bir balonu kullanarak böylesi bir başarıyı gerçekleştiren ilk firma olmak istiyor. Her şey planlara uygun olarak gerçekleşirse, tam donanımlı, yüksek güçlü balon -iri kıyım tavuk sandvici- ile Dünya’nın yaklaşık 28.5 mil yüksekliğine fırlatılacak.
Gelecekte World View’ın gerçekleştireceği seyahatlere yardımcı olması için Stratollite’nin en az dört gün uçuş halinde kalarak, telemetri veri kayıtlarının bulguların izini sürmesi tasarlanıyor.

Tavuk sandviç Zinger, 21 Temmuz'da uzaya fırlatılacak
Bu arada işletme, hem Dünya Görünümü hem de KFC’ye fayda sağlayan bu projeye övgülerde bulundu: “Bu misyon, stratosfere eşi benzeri görülmemiş bir deneyim sunuyor. Ayrıca KFC’nin uzaydan alana erişim imkânı sunmasıyla bir tür pazarlama başlatıyor. Bu, iki kat kazanmak demek” ifadelerini kullandı.

Fast food devi, gerçekleştirilecek dört günlük uzay deneyimi esnasında gerçekleştirilecek alan gezisini (fırlatmanın yapılacağı yer) teşvik etmek için çeşitli planlar hazırladı. Bunun için eğlenceli bir klip bile çekti. Bu da pazarlama ve PR işinin ne kadar önemli bir biçimde yürütüldüğünün bir kanıtı.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...