Layton’un yeni oyunu 3DS’ten önce Android ve iOS’da

Date:

Nintendo’nun versiyonunu oynamak için biraz beklemeniz gerekecek

Yeni gelen haberlere göre Professor Layton’ın, “Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaire’s Conpiracy” adlı oyunu temmuz ayının 20’sinde Android ve iOS platformlarında oyuncularla buluşacak. Bu da demek oluyor ki sevilen serinin yeni oyunu Nintendo’nun taşınabilir oyun konsolu 3DS’ten önce mobile çıkacak.

Oyunun geliştiriciliği ve dağıtıcılını üstlenen Level 5 konuyla ilgili yaptığı açıklamada, oyunun 3DS platformuna ilk günden çıkabilmesinin sadece oyunun portlanmış haliyle oyunculara sunulabileceğini ifade etti. Bu Layton’ın Android ve iOS için geliştirilmiş versiyonunun 3DS’e uyarlanmış hali demek. Bununla birlikte oyunun bu versiyonunun ilk etapta sadece Japonya’da çıkacağının da altı çizildi.

Oyunun ücretlendirmesi de ilginç. Oyunun 3DS versiyonu ¥4,800 (165 TL) iken mobil versiyonu ¥1,900 yani 65 TL. Peki bu fiyat farkı nereden geliyor? Tabi ki uygulama içi satın almalar. Oyunun basın bülteninde vurgulanan en önemli nokta oyun içi satın alma yapılmadan oyunun tamamen bitirilemeyeceği.

[irp posts=”12861″ name=”‘Splatoon 2’ temmuz ayında oyuncularla buluşacak”]

Oyunun Türkiye pazarında tam olarak ne kadar çıkacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Ama serinin sevenlerindenseniz bu yaz Layton’ı istediğiniz kadar oynayabileceksiniz.

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...