2017 Motorola için bol modelli bir yıl olacak

Date:

Lenovo desteği

Tüyoculara kulak verecek olursak 2017 Motorola için oldukça yoğun geçecek. Tanınmış tüyocu Evan Blass, Lenovo marka telefonun bu yılki yol haritasını gösterdiği iddia olunan bir resmi sızdırarak, bu yıl dokuzdan aşağı model olmayacağını iddia etti. En göze çarpan şey ise Moto X’in uzun bir aradan sonra geri dönmesinin kararlaştırılmış olması (göründüğü kadarıyla Moto X4 olarak adlandırılacak).

Telefonun 5.2 inch 3D cam ekran ve SmartCam’e sahip olacağı dışında resimden çıkarılabilecek pek bir şey yok. Fakat bir videodan derlenen ayrıntılar telefonun yeni bir Snapdragon 660 işlemcisi, 3.800 mAh bataryası, 4GB RAM’i, 64GB dahili hafızası ve bir de parmak izi okuyucusu olacağına işaret ediyor.

Listenin kalan bölümü kısmen vakıf olduğumuz bilgilerden oluşuyor. Üst modeller olarak modlar ve gigabit seviyesinde LTE dataların (Z Force’ta) yer aldığı Z Play ve Z Force bulunacak. Yalnızca temel özelliklerden derlenmiş bir Moto C zinciri de bulunacak. Bununla birlikte ara model olacak olan telefon daha da ilginç: yol haritasının gösterdiğine göre G5 modeli çıkarılmış olmasına rağmen özelikleri arttırılmış bir Moto G modeli de yer alacak. Bu modelin Plus versiyonunun arka yüzünde bir adet ikili kamera bulunacak. Aynı zamanda 5.5 inch ekran ve 5.000 mAh bataryaya sahip E Plus modelinin de olacağı iki adet Moto E modeli de bulunacak.

Belirtilen her bir cihazın ne zaman çıkacağına dair bir zaman çizelgesi belirtilmemiş. Eğer bu liste doğruysa, üretimi kolay bir seri olmayacağı aşikar. Bazı alıcılar ise büyük ekran ya da daha hızlı işlemci gibi seçenekler arasında kararsız kalacaklardır. Yine de tüm bunlar gösteriyor ki Motorola, Lenovo’nın kanatları altında serpilip gürbüzleşebilecek bir desteğe sahip.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...