Oppo R11, önümüzdeki hafta Çin dışında da satışa sunulacak

Date:

Oppo R11, global pazara açılıyor

Çin’in en önemli ve en büyük akıllı telefon üreticilerinden Oppo, Çin’de piyasaya çıkardığı Oppo R11 adını verdiği akıllı telefonunu tüm dünyaya dağıtımını başlatıyor. Telefon ilk olarak, Çin’de piyasaya sunulmuştu ve şu anda tüm dünyaya açılıyor. Resmi raporlara göre, yeni Oppo R11’in önümüzdeki haftadan itibaren tüm dünyaya hitap etmesi bekleniyor.

Çinli Microblogging sitesi olan Weibo, akıllı telefonun önümüzdeki hafta Tayvan’da satışa çıkacağını ve bu sayede tüm global pazarlara açılacağını belirtiyor. Oppo R11, Qualcomm’un SD660 donanımlı yeni işlemci Snapdragon 660’ı destekliyor. Akıllı telefon tam 4GB RAM’e sahip. 1080p çözünürlükte 5.5 inç AMOLED bir ekranı mevcut. Cihaz, Android 7.1 Nougat işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Telefon, 64 GB dahili depolama kapasitesini, kullanıcılarına sunuyor.

Oppo R11, global pazara açılıyor

Ayrıca, akıllı telefon, 16MP sensörlü arka tarafta çift kamera ayarı ve 20 megapiksellik bir ön kameraya sahip telefon, 20MP sensörüne sahip. Oppo R11 ile, harika selfieler çekebilir ya da telefonun ön kamerasıyla HD görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz. Telefon, hızlı şarj teknolojisini destekleyen 2,900 mAh bataryasından güç alıyor. Yeni Oppo R11’in 21 Haziran’da dünya pazarında piyasaya çıkması bekleniyor. Çin’de 440 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan telefon, Tayvan’da, 525 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Diğer ülkeler için, henüz bir fiyat bilgisi verilmedi.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...