Popüler çöpçatanlık uygulaması: Tinder’a yeni abonelik paketi geliyor!

Date:

Tinder’a yeni bir abonelik paketi geliyor

Gün geçtikçe uygulamalar, insanlara sosyal medyada çöpçatanlık yapmaya başlıyor. Bu uygulamalardan birisi de Tinder uygulaması. Tinder uygulaması, lokasyon bazlı çalışan, belirli km içindeki kullanıcıları birbirlerine eşleştiren bir çöpçatanlık uygulamasıdır. Aranızda kullanan var mı ? Gerçi, Tinder ülkemizde çok yaygın olan bir uygulama değil. Daha çok yurtdışında kullanılan bir uygulama. Geçtiğimiz gün Tinder bir açıklama yaptı ve kullanıcıları için yeni bir abonelik sistemi getireceğini duyurdu.

Tinder Gold adı verilen yeni abonelik sistemi, kısa bir süre sonra kullanıma sunulacak. Tinder, şimdilik 2 adet üyelik seçeneği sunuyor. Ve, ücret ödeyen abonelerine sınırsız beğeni, konum değiştirme gibi özellikler sunuyor. Resmiyet kazanan Tinder Gold paketi de bu özelliklerin üstünde bir yeniliği kullanıcılarına sunmak için hazırlanıyor. Tinder Gold paketinin en büyük yeniliği, sizleri beğenen kişileri görüntüleyebilmesi olacak. Nasıl mı? Tinder Gold paketine sahip olan bir abone, kendisini beğenen kişileri görüp bu duruma göre hareket edebilecek.

[irp posts=”20241″ name=”PlayStation Plus Temmuz oyunlarının listesi sonunda belli oldu”]

Tinder’a yeni bir abonelik paketi geliyor

Tinder Gold paketi öncelikli olarak, Arjantin, Meksika ve Kanada gibi ülkelerde test amaçlı olarak kullanıma sunulacak. Bu testten sonra, Gold üyelik global olarak kullanıma çıkarılacak. Tinder’da en çok eşleşme alan isimler geçtiğimiz aylarda belli olmuştu. Bunlardan bazıları; Hannah, Emma, Julia, Lauren, Emily… gibi kişiler olmuştu.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...