Samsung Galaxy Note Fan Edition 610 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkıyor

Date:

Samsung Galaxy Note Fan Edition piyasaya çıkmaya hazır

Geçtiğimiz Pazar günü Samsung Electronics, Galaxy Note 7’in yenilenmiş bir varyantı olan Galaxy Note Fan Edition’i resmi olarak duyurdu. Şirketin son cihazında son aylarda birkaç gecikme yaşanmıştı fakat bunun nedenine dair bir açıklama yapılmadı. Biliyorsunuz ki, Samsung piyasaya çıkardığı Note 7 modellerini geri toplatmıştı. Çünkü, Note 7 modelleri 3500 mAh gücündeki bataryasından dolayı birer birer patlamıştı. Bu olayın ardından kısa bir süre sonra, Samsung’un Note 7 modellerini tekrardan bazı özelliklerini değiştirerek piyasaya süreceğine dair söylentiler çıkmıştı fakat Samsung bunu yalanlamıştı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, söylenen bu iddiaların ardından Note 7’nin birkaç özelliğini değiştirip Galaxy Note Fan Edition isimli yeni bir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Telefonun, önümüzdeki günlerde Güney Kore’de raflarda yerini alacağı belirtildi. Aslına bakılırsa, Note 7’nin özelliklerinin aynısı bu telefonda da uygulanmış. Tek bir farkla; o da birer birer patlamalara neden olan bataryası. Akıllı telefonda bu sefer 3500 mAh’lık bir batarya yerine 3200 mAh’lık bir batarya kullanılmış. Ve, bataryası bu sefer Galaxy S8 ile başlayan 8 noktalı pil güvenliğinden geçmiştir.

Samsung Galaxy Note Fan Edition piyasaya çıkmaya hazır

[irp posts=”20539″ name=”Sony tarafından doğrulanan PS5, 2018’de piyasaya çıkabilir”]

Galaxy Note Fan Edition, 5.7 inç’lik bir SUPER AMOLED ekran paneline sahip olacak. İşlemcisinin ise, Exynos 8890 olacağı belirtildi. Cihaz, 4 GB RAM ile desteklenecek ve 64- 256 GB dahili depolama alanına sahip olacak olan Galaxy Note Fan Edition, microSD desteği de alıyor. Akıllı telefonun kamera özelliklerine gelecek olursak, 12 megapiksellik bir arka kamerası ve 5 megapiksellik bir ön kamerası bulunuyor. Cihaz, siyah, mavi, gümüş ve altın rengi olarak kullanıcılarına sunulacak ve herbiri aynı fiyata sahip olacak. Muhtemelen de, her bir renkten tam 100.000 adet dağıtıma çıkacak. İlk olarak, Güney Kore’de satışa sunulacak olan akıllı telefonun ne zaman piyasaya çıkacağına dair bilgi verilmedi. Ayrıca, telefonun, 610 dolarlık bir fiyat etiketi olacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...