Samsung Gear S3 Classic’in LTE modelini tanıttı

Date:

Akıllı saatinizle hızlı internete bağlanın

Eğer kendinize yeni bir akıllı saat arayışı içerisine girdiyseniz ve klasik tarzda bir cihaz istiyorsanız sizin için güzel bir haberimiz var. Samsung yeni akıllı saati Gear S3 Classic’i tanıttı. İşin asıl güzel yanı ise saat 4G LTE internet bağlantısı gücüyle birlikte geliyor. Saatin orijinal “Classic” modeli bu özellik yerine sadece WiFi ile birlikte gelmişti. S3 severler LTE özelliğine sahip olmak için Frontier versiyonunu almak zorunda kalmıştı.

Samsung’un yeni akıllı saatinin ne zaman çıkacağı ya da ne kadar olacağına dair henüz bir bilgi verilmedi. Saatin S3 Classic ve Frontier modelleri şu anda 1200TL civarı bir fiyata sahip. Bu da yeni modelin de bu civar bir fiyatta olacağına dair ipucu veriyor. Aynı kendinden önce gelen modelde olduğu gibi S3 Classic’de minimalist bir dizayna sahip.

Saat’in özelliklerinin arasında gelen aramaları açabiliyor ve kapatabiliyorsunuz, mesajlarınızı okuyabiliyorsunuz ve uygulamalara ulaşabiliyorsunuz. Bununla birlikte cihaz 1.3-inçlik yuvarlak bir ekranla geliyor ve bu sayede her zaman saate, GPS’e,  Tizen OS ve Samsung Pay’e ulaşabiliyorsunuz.

[irp posts=”11751″ name=”Alexa artık Huawei Mate 9’da”]

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...