Streat Fighter 5’i Steam’den bedava oynayabilirsiniz

Date:

Capcom oyunun tadına bedava bakma fırsatı verdi

Japon oyun geliştiricisi Capcom’un sevilen dövüş oyunu serisi Street Figter 5’i denemek isteyenleri mutlu edecek bir haberimiz var. Geliştirici PC oyuncularının oyunu denemesi için Mart 28’den başlamak üzere oyunu tam bir hafta boyunca ücretsiz oynayabilecek.

Ücretsiz deneme süresi Steam üzerinden geliyor. Steam üzerinden yapılan açıklamada, “oyundaki yeniliklere ve geliştirmelere ücretsiz olarak deneme fırsatı” şeklinde ifade yer aldı. Bu süreç içerisinde Capcom Fighters Network olarak adlandırılan Capcom’un kendi online servisini de deneme fırsatınız olacak.

Street Fighter 5’i Steam üzerinden bedava oynayabileceksiniz ama bir sınırlamanız var. Bu da oyunu sadece online modunda oynayabilecek oluşunuz. Ama merak etmeyin oyundaki bütün karakterler (ikinci sezon karakterler Akuma ve Kolin de dahil) oynanabilir olacak. Capcom yaptığı açıklamada ücretsiz deneme süresinin Capcom Fighters Network’ü test etmek amaçlı olduğunu da üstü kapalı olarak belirtildi. Geliştirici bu sayede CFN’ye son ayarları yapmayı hedefliyor dersek yanlış söylemiş olmayız.

Bundan sonra geriye yumruklarınızı, Hadoken’lerinizi hazırlamaktan ve bedava Street Fighter 5’in tadını çıkarmaktan başka bir şey kalmadı.

[irp posts=”11688″ name=”Rocket League yeni güncellemesi ‘Dropshot’ çok daha çılgın”]

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...