Tesla’dan eski müşterilere Supercharger ücretsiz kullanım imkanı

Date:

İlk kez satın alan müşterilerine de ücretsiz şarj imkanı sunuyor

Tesla, yeni kullanıcılarına ömür boyu ücretsiz Supercharger erişimine son verdiğinde hatrı sayılır ölçüde insanı hayal kırıklığına uğrattı. Ciddi ölçüde iyi bir gelir elde eden bir firma sahibinin piyasadan silinmesine sebep oldu.

Ancak Tesla, merkezinden (kısmi) bir değişiklik gerçekleştirdi. O da; şu andan itibaren 15 Ocak sonrasında satın alınmış bile olsa, mevcut müşterilerin ücretsiz bir şekilde Supercharger’ı kullanabilecek olması ve müşterinin kullandığı modeli gelecekte Model S ya da Model X’e yükseltme durumunda ücretsiz elektrik şarjını kullanmaya devam edecek olmasıdır.

Tesla, yeni Süper Dolum İstasyonları Ağı projesini sunmaktan gurur duyar

Şu anda bu öneriye ihtiyaç duyan çok sayıda kişi yok. (Model S, daha sadece 5 yaşında).
Ancak bu durum elinizdeki EV(Electronic Vehicle)’ yi mümkün olduğunca üzerinden çok zaman geçmeden bir üst modele yükseltmenize fırsat yaratabilir.

Eğer ilk kez satın alıyorsanız sakın endişelenmeyin. Ücretsiz şarj etme işini yapabileceğiniz bir yol bulacaksınız. Otomobilin yönlendirme programı şimdiki Model S ve Model X sahiplerine sınırsız ücretsiz Supercharger’ın yönlendirme kodu (1000 dolar düzeyindeki kodlara eklenecektir) yoluyla beş alıcıya daha şarj kullanımına izin vermesini sağlar. Eğer etrafınızda çabuk adapte olabilen bir arkadaşınız varsa bu elinize altın bir fırsat geçmiş demektir.

Atılan bu adımlar son dönemdeki yeni satın alıcılar için hoş bir sürpriz olsa da uzun vadede daha anlamlı bir çözüm olacaktır. Tesla’nın satışları oldukça talep gören Model 3’ün çıkmasından önce bile artarak devam etmesine rağmen, diğer otomobil devi markaların satışlarına kıyaslandığında satış ağı hala daha küçük ölçekte.

Tesla’nın ücretsiz Supercharger erişimini sağlamasının ardında yatan finansal başarıya ulaşma sebebi her ne olursa olsun, satış kanalının sağlıklı bir şekle getirilerek kendi kendini amorti edeceğe ve 2017 yılında henüz Tesla satın almamış potansiyel müşterileri pişman edeceğe benziyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...