Wonder Woman Katar’da yasaklandı

Date:

 

Katar, Wonder Woman’ın sinemalarda gösterimini yasakladı.

Düne kadar Katar’daki sinemalarda filmin reklamını yapıyordu ancak ülkedeki sinema sitelerinden bir anda kaybolduğu fark edildi. Vox ve Novo Sinemaları, Wonder Woman’ın artık sinemalarda gösterimin olmayacağını doğruladı.

Geri adım atılmasının sebebi olarak, Gadot’un bir parçası olduğu ordunun İsrail ordusuna destek vermesinden kaynakladığını söylendi.

Verilen bu tepki, Wonder Woman’a genel olarak zarar vermedi çünkü film zaten 663 milyon dolar gişe hasılatını aşmış durumda.

Katar, Wonder Woman’ın sinemalarda gösterimini yasakladı

 

Patty Jenkins’in yönetmenliğini yüklendiği Wonder Woman’ın baş karakteri Gal Gadot geri döndü. Wonder Woman filminde Amazon’un Prensesi Diana (Wonder Woman) yenilmez bir savaşçı olarak eğitildi. Korunmasız bir cennet adayanın kıyılarına düşen Amerikalı bir pilot sayesinde dış dünya ile şiddetli bir çatışma yaşandı. Ve daha sonra Wonder Woman dış dünyadaki savaşı durdurabileceğini söyledi.

Patty Jenkins’in yönettiği Wander Woman’ı Allan Heinberg, Geoff Johns ve Zack Snyder tarafından kaleme alındı. Filmde rol alan yıldızlar: Gal Gadot (Diana Prince/Wonder Woman), Chris Pine (Steve Trevor), Robin Wright (General Antiope), Connie Nielsen (Queen Hippolyta), David Thewlis, Elena Anaya, Lucy Davis (Etta Candy),Danny Huston, Ewen Bremmer, Doutzen Kroes, Samantha Jo (Euboea), Florence Kasumba (Senator Acantha), Said Taghmaoui, Eleanor Matsuura (Epione), Emily Carey (Young Diana), and Lisa Loven Kongsli (Menalippe).

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...