Yeni South Park mobil oyunu açıklandı

Date:

Yeni South Park mobil oyunu bu yıl çıkıyor

Cartmanlar geliyor.

Eğer Pokemon Go oyunundan sıkıldıysanız ve Comedy Central’ın animasyonlu tiplerini beğeniyorsanız, yakında şansınız olacak. Ubisoft’un RedLynx, South Park için, South Park Dijital Stüdyoları ile bir araya geldi. South Park: Phone Destroyer, bu yılın ilerleyen zamanlarında Android ve iOS’a gelmesi planlanan ücretsiz oynanabilir bir oyun.

South Park Dijital Stüdyoları, eş zamanlı savaş oyunu South Park: Phone Destroyer’ın daha önce tatmadığınız bir deneyim olacağının sözünü verdi. İkonik South Park karakterleri ile gerçek zamanlı stratejiler kurarak oynayacağınız oyunda South Park mizahını, toplanabilir kartları ve daha birçok içeriği bulabileceksiniz. South Park: Phone Destroyer, 2017’de iOS ve Android için çıkış yapacak.

Yeni South Park mobil oyunu bu yıl çıkıyor

Ubisoft, aynı zamanda E3 2017’de, geliştirdiği ve yayıncılığını üstlendiği South Park: The Fractured But Whole oyununu da 17 Ekim 2017’de çıkaracağını duyurdu. Kahramanlarımız bu sefer fantastik dünyalarda rol yapmak yerine süper kahramanlar gibi takılacaklar. Bizde kendi karakterimizi yaratıp, maceraya ortak olacağız. Oyunda en güçlü süper kahraman olup iki tarafın da bizi kendi yanına çekmesi de oldukça eğlenceli olacak. South Park: The Fractured But Whole’u bu sonbaharda PC, PS4 ve Xbox One platformlarında sunulacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...