5 adımda İnternet olmadan WhatsApp uygulamasını kullanın

Date:

İnternetsiz WhatsApp kullanmak artık mümkün

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, ülkemizde de artık herkesin kullandığı bir uygulama haline geldi. Neredeyse, arkadaşlarımızla, ailelerimizle hatta iş ilişkilerimizde de, WhatsApp üzerinden yazışıp haberleşiyoruz. Şuanda, dünya üzerinde milyonlarda kullanıcısı olan WhatsApp uygulamasını, artık İnternet olmadan da kullanabileceğiz.

İnternetsiz WhatsApp kullanmak artık mümkün

Popüler anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp, İnternet üzerinden mesaj gönderim imkanı sağlayan bir uygulamaydı. Son güncelleme ile Wİ-Fİ ya da Hücresel Veri bağlantısının olmadığı zamanda WhatsApp’tan gönderilen mesajlar, aktif İnternet bağlantısı olana kadar uygulamada kalıyor ve daha sonrasında ise kullanıcıya gönderiliyor. Ama, artık İnternetiniz olmasa da WhatsApp uygulamasını kullanabileceksiniz.

İnternetsiz WhatsApp kullanmak artık mümkün

Şöyle bir kötü haberimiz var, bu İnternetsiz WhatsApp kullanımından sadece Android cihazlar yararlanabiliyor. Fakat, bunun içinde bazı ayarlamalar yapılması gerekecek. Gelin İnternetsiz WhatsApp kullanımı için o ayarları nasıl yapacağınızı birlikte adım adım izleyelim. Öncelikle; Android cihazınızdan Ayarlar>Bağlantılar>Mobil Ağlar bölümüne girin. Daha sonra, Mobil Ağlar bölümünden, Erişim Noktası Adları seçeneğine tıklayın. Ve, Erişim Noktası Adları ekranında sağ üst bölümde yer alan Ekle seçeneğine tıklayın. Açılan ekranı istenilen bilgilere göre doldurun. Ve, son adımda ise, profili kaydedin ve Erişim Noktası Adları bölümünden WhatsApp’ı seçin. İşte, bütün yapmanız gereken bu kadar. Bu işlemi yaptıktan sonra, telefon 4G bağlantısında kalmaya devam ediyor. Ancak, GSM şirketi İnternet harcamanızı size yansıtmıyor. Normal ayarlara döndüğünüzde ise, bu süreçteki İnternet kullanımınız tek seferde size yansıtılıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...