Android saatinizden SMS gönderin

Date:

Kol saatinden doğrudan SMS gönderimi

Android Wear 2.0’da üzerinde durulan en önemli alanlardan biri akıllı telefon bağlantısı olmadan uygulama çalıştırabilmeyi sağlamaktı. Özellikle de LTE (IP tabanlı bağlantı tipi) bağlantısı yapıldığında. Bu yaklaşım, önceki işletim sistemlerinden oldukça uzaklaşan bir yaklaşım. Eski işletim sistemi akıllı telefonunuzun erişim alanını bileğinize kadar genişletmeyi hedefliyordu. Wear 2.0 uyumlu uygulamalar artık  işletim sisteminin yeni eğilimini yansıtacak şekilde doğrudan cihaz üzerinde güncelleniyor ve Pulse Messenger da bu uygulamalardan biri.

Pulse Messenger Android tabanlı bir SMS istemcisi. Uygulama, Talon Twitter istemcisi gibi bazı popüler Android uygulamalarının arkasındaki ekip tarafından tasarımlanmış. Pulse Messenger çok özellikli ve yüksek oranda kişiselleştirilebilir bir SMS istemcisi olmanın yanında, cihazlar ve platformlar arası tam kapasite ile bulut eşleştirmesini de yapabiliyor. Yapmanız gereken tek şey, telefon numaranızla kayıt olmak. Sonrasında telefonunuzdan, tabletinizden ve bilgisayarınızdan SMS mesajları gönderebilir ve alabilirsiniz.

Pulse Messenger Android Wear 2.0 uygulaması ile aynı işlevi görebiliyor. Tabii bileğinizde. Uygulamayı kol saatinizde açın, bağlantıyı bilgisayarınızda onayladıktan sonra tüm mesajlarınız eşleştirilecektir. Bağlantıların ve resimlerin, aynı zamanda gönderilen ve alınan sesli, emojili mesajlarınızın hepsini bütün olarak görebileceksiniz.

Pulse 2.0 aynı zamanda Android Wear uygulamasıyla birlikte kişisel mesajlarda geliştirilmiş boşluk ve gelişmiş mesaj gruplandırmasını da içeriyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...