Kanye Twitter ve Instagram hesaplarını sildi

Date:

İyi sallardı kendileri

Kanye West, Twitter ve Instagram hesaplarını sildiği için insanlar heyecana kapıldılar. Beklendiği üzere yapımcı, rap’çi ve tasarımcı olan Kanye’nin neden sosyal medya sayfalarını kapatmaya karar verdiğine dair bir açıklama yapılmadı fakat bunun sinsi bir pazarlama planının parçası olduğu ortaya çıkarsa, şaşırmayın. Eşi Kim Kardashian dün kocasıyla birlikte ‘Çocuk Ürünleri’ adlı çocuk giyimine dönük bir ürün zinciri üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Bu nedenle Kanye’nin zamanlamasının bu konuyla bir ilgisi olabilir.

Tabii ki bütünüyle alakasız bir başka şey de olabilir. Geçtiğimiz yıl sonlarında yaşadığı geçici psikoz nedeniyle hastaneye kaldırılan West, Saint Pablo turundaki 23 buluşmasını iptal etmek zorunda kalmıştı. Zaman içerisinde tüm zamanların en iyi (belki de en berbat) Twitter sallamalarını yapmış, hatta bir keresinde ‘Kayıt Akademisi’nin kendisine yılın albümü ödülü sözünü vermediği sürece Grammy Ödülleri törenine katılmayacağını söylemişti.

Kanye’nin hep Twitter ya da Instagram bağımlısı olmadığını belirtmekte fayda var. 2009 yılında açmış olduğu ve şu anda çalışmayan blog sayfasında (KanyeUniverseCity) ‘Saçma Twitter hesabım yok çünkü zamanımın çoğunu üretken olmakla geçiriyorum’ demişti. Sahil kenarında uzanarak güneşleniyor olsam dahi Twitter hakkında tek kelime etmezdim diye de eklemişti. Kanye Instagram için 2013 yılında ‘INSTAGRAM HESABIM YOK’ diye tweet atmıştı. Fakat nihayetinde geçen Eylül ayında teslim bayrağını çekmişti. Bakalım geri dönmesi ne kadar sürecek.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...