Asus ZenFone 3 Zoom 5.000 mAh bataryası ile göz kamaştırıyor

Date:

Güç ünitesi olarak kullanılma özelliği

2015 ZenFone Zoom’un halefi konumunda olan Asus ZenFone 3 Zoom , 5.000 mAh devasa batarya ve dual kameraya sahip.

Daha önceki modelinde olduğu gibi ZenFone 3 Zoom’ da telefon performansından çok fantastik kamera performansı sağlamaya odaklanmış. Cihazın arka yüzünde 12-megapixel’lik iki adet kamera bulunuyor. Bir lens f/1.7 geniş açılı 25 mm lens özelliğinde iken,  59 mm 2.3X optik büyütmeli lens, 12X büyütme yapabiliyor.

Asus aynı zamanda kameraların faz tespit auto focus özelliği için TriTech+ Technology’sini de eklemiş. Bu konuyla ilgili olarak Asus “Dual-Pixel sensör üzerinde bulunan her bir pixel aşama tespiti için kullanılarak auto-focus özelliği sağlanıyor ve böylece hareket halindeki en hızlı hareketler dahi inanılmaz bir hızlılıkla yakalanabiliyor” şeklinde bir açıklama yaptı.

ZenFone 3 Zoom aynı zamanda fotoğrafçılık hayranlarının resimlerini çekme stillerinde onları özgür bırakacak bir de Manual modu da bünyesinde taşıyor. Çekimleri üzerinde düzenleme yaparak sosyal ortamda paylaşmak isteyenler için de fotoğrafların RAW formatta çekilebilme fonksiyonu mevcut.

ZenFone 3 Zoom’da öne çıkan diğer bir özellik 5.000 mAh bataryası. Asus cihazın 4G şebekeye bağlı olduğu halde dahi standby konumunda 42 gün kalabildiğini söyledi. Büyük batarya aynı zamanda 48 saate kadar 3G konuşma, 25 saate kadar Wi-Fi web gezintisi ve 6.4 saate kadar da 4K video kaydı sürelerine sahip. Bununla birlikte cihaz internete bağlı cihazlar için güç ünitesi olarak da kullanılabilecek.

ZenFone 3 Zoom’un diğer özelliklerini saymak gerekirse; cihazda 5.5-inch AMOLED full HD 1080p ekran mevcut. Qualcomm’un Snapdragon 625 octa-core işlemcisiyle donanan cihazın 3GB RAM ve 32 GB dahili hafızası var. Asus’un 5.000 mAh bataryasına rağmen ZenFone 3 Zoom, orijinal ZenFone Zoom’dan 3 milimetre daha ince.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...