OnePlus 5 Galaxy S8’e ciddi anlamda rakip olacak

Date:

Uygun fiyat ve gelişmiş özellik

Eğer bu yıl Galaxy S8’i devirebilecek Android telefon olacaksa, bu OnePlus 5 olacaktır. Yeni modelin OnePlus’ın yapacağı açıklamayla duyurulmasına henüz aylar olmasına rağmen, son birkaç haftadır internette bir takım sızıntılar peyda olmaya başladı. Bu hafta da durum farksızdı. OnePlus 5, Geekbuying’in sitesinde listelendiği kadarıyla, hakkında çıkan fiyat ve özellikler doğrulanır nitelikte.

Listelemeye göre OnePlus 5, 5.5 inch QHD ekran, Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, Adreno 540 GPU, 8GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 23-megapixel arka kamera ve 16-megapixel ön yüz kamerası ile 4.000 mAh bataryaya sahip, Android 7.1 Nougat üzerinde çalışan bir model olacak.

Tüm bu özellikler birebir Slashleaks’e bu hafta başlarında gönderilen sızıntı resimlerle de uyuşuyor. Bu da demektir ki ya Geekbuying internet sızıntılarından yaptığı derlemeleri listelemesinde baz olarak kullanmış, ya da aynı bilgileri doğrulayan kendine ait bir kaynaktan bu bilgileri edinerek yapmış bu listelemeyi. Ek olarak Geekbuying’in listelemesinde telefonun fiyatı 449.99$ olarak belirtiliyor. Ki bu da daha önceki sızıntılarla uyum sağlıyor.

Fakat Geekbuying’in kullanmayı tercih ettiği resimde çelişkili olan bir faktör söz konusu. Her ne kadar listelemede OnePlus 5’ın arka yüzünde 23-megapixel’lik tek bir kamera bulunacağı belirtilmişse de, sitenin kullandığı resimde arka yüzü bezeyen iki adet kamera bulunuyor. Doğrusu son yapılan sızıntılar ve modeller OnePlus 5’ın iki kameraya sahip olduğunu gösteriyor, fakat telefonun özelliklerine dair liste bunu desteklemiyor.

OnePlus 5’ın fiyatı ve özellikleriyle ilgili resmi teyid almamız için biraz beklememiz gerekecek. Fakat şimdilik OnePlus’ın 2017 yılı içerisinde Samsung’a büyük çapta rakip olmaya hazırlanıyor gibi göründüğünü söyleyebiliriz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...