Berlin Sendromu fragmanı yayınlandı

0
729

Berlin Sendromu 23 Haziran’da vizyonda!

Berlin Sendromu uzun metrajlı bir film. Aynı anda İngilizce, Rusça, Almanca dillerine çevrilmiş. Vizyon tarihi 23 Haziran 2017 olan film 1 saat 52 dakika sürüyor. Yönetmen koltuğunda Cate Shortland oturuyor. Oyuncuları ise; Teresa Palmer, Max Riemelt, Matthias Habich, Malin Steffen,Thuso Lekwape, Morgane Ferru, Marie Müller gibi isimlerden oluşuyor.Türü gerilim olan film bir Avustralya yapımı. Berlin Sendromu 23 Haziran’da vizyonda!

Berlin Sendromu 23 Haziran'da vizyonda!

Filmin detayları
Avusturyalı bir fotoğraf muhabiri olan Clare Almanya’daki Sovyet mimarisini fotoğraflayıp bir kitap yayınlamak için Berlin’e gelir. Berlin’de aynı zamanda tatil yaparken bir spor okulunda İngilizce öğretmeni olan oldukça yakışıklı Andi ile tanışır. Kısa süredeiçerisinde birbirlerine karşı güçlü bir çekim hissetmeye başlarlar. Birlikte geçirdikleri bir gecenin ardından romantik bir başlangıç yaşanmış gibi filmde izleyiciye hissettirildiğinin aksine, Clare uyandığında kendini Andi’nin apartman dairesinde kilitli bulur. Bunun başta bir unutkanlık sonucu olduğunu zanneden Clare’in bilmediği şey, yakışıklı Andi’nin onu bırakmaya hiç niyeti olmadığıdır…

Fragman, filme dair pek çok ipucunu barındırsa da meraklılarının mutlaka gidip bu heyecana ortak olacağından hiç şüphe yok.

Orjinal adı Berlin Syndrome olan film Türkiye’de Berlin Sendromu ismiyle 23 Haziran tarihinde vizyona girecek. Sinema severlerin, özellikle gerilim ve aksiyon türündeki filmleri sevenlerin bir haftası kaldı. İyi seyirler. Film ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz