Uçak kanatlarında onu görürseniz şaşırmayın

0
416

Ekstrem mesleklerde bugün

Videoyu izlemediyseniz hemen izleyin sonra bize kulak verin. Böyle bir iş yapmak ister miydiniz? Ya da videoyu izledikten sonra çalıştığınız işi tehlikeli görmeye devam edebiliyor musunuz? Ekstrem mesleklerde bugün.

Elbette herkesin yaşam tarzı, yaptığı işe yansıyor. Ancak Emily Guilding’in ki bir başka. O bir denetmen. Hemde uçak kanatlarını denetliyor. Ancak Emily, bu işi yapmanın kendince daha eğlenceli ve ekstrem bir yolunu bulmuşa benziyor.Extrem Meslek

Dubai Palm Islands’da aerobik rutinler yapıyor veya kız kardeşiyle Avrupa- Dubai arasında yaz boyunca mekik dokuyor. Her gün kanat kanat bir uçağı test eden ve gezen Emily Guilding için heyecan verici bir iş olduğu şüphesiz. Ne iş ama!Extrem Meslek

Haberimizdeki videoda Guilding, Gloucester üzerindeki gökyüzünde 360 derece çekim altında bir tura çıkıyor. Vintage bir çift katlının üstünde saatte 160 mil hızla yol alıyor. Kendisine olası bir sorun çıkması ya da düşmesi durumlarından korkup korkmadığı sorulduğunda ise: “Bu benim için bir iş değil. Bir tutku. Ancak hayatımı devam ettirebilmem için bu kanatlara çıkmalıyım. Bir kanat yürüyücüsü olmak kolay değil.” diyor.

İlgililerine ise asılı durumda iken daha önce gerçekleşen pek çok kaza sırasında bu çalışanların kendi imkanlarıyla kurtulmak zorunda olduklarını hatırlatmakta fayda var.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz