Sosyal medya babalar günü kutlamalarına sahne oldu

Date:

Dünya yıldızları babalar gününü böyle kutladı

Dün, dünyanın her yerinde babalar günü kutlandı. Aile yemekleri yendi. Hediyeler verildi. Bizler de buradan tüm babaların, baba adaylarının, ebediyete göçmüş babaların ve çocuklarını tek başına büyüten annelerin babalar gününü tekrardan kutluyoruz. İyi ki varsınız. Hediyeler açıldı. Güzel sohbetler edildi. Sosyal medyada babalara yönelik paylaşımlar yapıldı. Eğlencelere gidildi. Onlara hak ettikleri methiyeler düzüldü. Peki ya dünya yıldızları babalar gününü nasıl kutladı biliyor musunuz? Hadi gelin bir kaçının sosyal medyadan babalarına ve çocuklarının babası olan eşleri için neler paylaştıklarına bir göz atalım. Dünya yıldızları babalar gününü böyle kutladı.

Catherine Zeta Jhones, babasıyla bir fotoğrafını koyarak babasına olan sevgisini dile getirdi.

Dünya yıldızları babalar gününü böyle kutladı

Beyonce, Kanje West ve çocuklarının birlikte bir fotoğrafını paylaşarak altına ne kadar iyi bir baba olduğunu dile getiren duygularını yazdı. Catherine Zeta Jhones, babasıyla bir fotoğrafını koyarak babasına olan sevgisini dile getirdi.

Justin Timberlake, kendisi gibi dünyaca ünlü eşi, çocuğu ve kendisinin bulunduğu bir babalar günü fotoğraf kolajı hazırladı. Fotoğrafta: “İşte bu iki melek. Yaşama sebeplerim. Hayatta her zaman senin için burada bir baban olduğunu bil kızım” notunu iliştirdi.

Dünya yıldızları babalar gününü böyle kutladı

Bunlara ek olarak Madonna, Miley Cyrus, Prens William’da instagramdan babalar gününü kutlayan dünyaca ünlü isimler arasında yerlerini aldılar. Bizde tüm babaların babalar gününü kutluyor, onlara sağlık diliyoruz. Ayrıca babalarımızın ve tabiki de annelerimizin tüm özel anlarında yanlarında bulunmanızı temenni ediyoruz.

 

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...