2020’de vizyona girecek olan Avatar 2’nin çekimleri başlıyor

Date:

Avatar 2’nin çekimleri başlıyor

James Cameron’ın yönetmenliğini üstlendiği 2009 yapımı Avatar filmi, vizyona girdiği günden itibaren büyük hayran kitlesine ulaşmış ve gişe rekoru kırmıştır. Avatar’da işlenen konuya kısaca değinmek istiyorum. Bir hırsızlık durumundan dolayı ağabeyi ölen yarı felçli Jake Sully, Pandora ismindeki uzak bir gezegende misyonunun lideri olmaya karar veriyor. Bu yerde Na’vi isminde giderek nesli tükenmekte olan bir halk yaşamaktadır. Jake, kendilerine özgü bir lisanları, dünya görüşleri ve yaşam biçimleri olan halkın içerisine karıştığında doğa ile de bütünleşiyor. Askeri bir şirket, söz konusu yeri ve oradaki kaynakları incelemek üzere Avatar isminde bir program oluşturuyor. Bu program, insanları kısmen de Na’vi haline dönüştürüp misyon amaçlı olarak Pandora’ya gönderiyor.

Avatar 2’nin çekimleri başlıyor

Bu sistemdeki gönüllü Botanist Dr. Grace Augustine ve Jake Sully için başka bir yaşam var olmaya başlıyor. Sully, Pandora’ya geçtiği anda felçli bedeni değişim gösterip işlevsel hale geliyor. Olay örgüsü bu şekilde olan Avatar, herkesi kendine hayran bırakmayı başarabilmişti. Şimdi ise, Avatar’ın devam halkası Avatar 2 için çekimlere başlanmış durumda. Çekimler 25 Eylül’de başlıyor. Na’vi’nin halkının köklerine inecek olan Avatar 2’nin kadrosuna son olarak Game of Thrones’ta Talisa Meagyr karakterini canlandıran Oona Chaplin’in katıldığı öğrenildi.

Tam dört yeni Avatar filmi çekmeyi planladıklarını söyleyen yönetmen James Cameron, devam filmlerinin sırasıyla 18 Aralık 2020, 17 Aralık 2021, 20 Aralık 2024 ve 19 Aralık 2025 tarihlerinde vizyona gireceğini duyurdu. Ayrıca, seyircinin Avatar’I 3D formatında gözlük kullanmadan izleyebileceğini de belirtti.

Avatar 2’nin çekimleri başlıyor

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...