Akıllı telefon LG Q6’nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı!

Date:

LG’nin yeni telefonu Q6’nın Avrupa’da çıkış tarihi belli oldu

Uzun bir zaman boyunca LG’nin üzerinde çalıştığı LG Q6 akıllı telefonu ile ilgili birçok haber paylaştık. Geçtiğimiz haftada akıllı telefon ile ilgili özellikler netlik kazanmıştı. Ve, hemen ortaya çıkan özelliklerden sonra, cihaz ile ilgili ilk promo videosu yayınlanmıştı. Böylelikle, Ağustos ayı içerisinde piyasaya çıkacak olan akıllı telefon LG Q6 hakkında birçok teknik detaylara ulaşmıştık. Telefon için ikinci bir promo videosu beklerken, bugün yeni bir gelişme gündeme geldi. Akıllı telefonlar hakkında başarılı paylaşımlar yapan Rolan Quandt, LG Q6 akıllı telefonunun Avrupa’da ki çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı.

LG’nin uzun süre üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü akıllı telefon Q6’nın özelliklerini yeniden bir hatırlayalım. Akıllı telefon, Qualcomm’un Snapdragon 435 işlemcisinden gücünü alacak. Geçen günlerde sitemizden yaptığımız akıllı telefonun promo videosundan elde ettiğimiz habere göre de, telefonun en can alıcı özelliği, Google Asistan ile eklenecek olan önemli özellikler olmuştu. Cihaz, 5.5 inç’lik FullVision bir ekrana sahip olacak. Ve, bildiğiniz üzere, LG, akıllı telefonu üç model ile piyasaya çıkaracak.

LG’nin yeni telefonu Q6’nın Avrupa’da çıkış tarihi belli oldu

[irp posts=”21888″ name=”Stephen King’in “It” adlı filminden yeni fragman geldi”]

LG Q6 Plus’ta 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olur iken, Q6, 3 GB RAM ile desteklenecek ve 32 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Telefonun üçüncü modeli Q6a’da ise, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı yer alacak. Piyasaya çıkacak olan üç modelde de 3000 mAh gücünde bir batarya yer alacak. Aynı zamanda üç modelde, kavisli bir kenar ile piyasaya çıkacak. Akıllı telefon sızıntıları konusunda başarılı paylaşımlar yapan Roland Quandt’da akıllı telefonun Avrupa’da çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı.

Roland Quandt’a göre, LG Q6, 21 Ağustos’ta Avrupa’da satışa çıkacak ve akıllı telefonun fiyat etiketi de 349 Euro olacak. Bu fiyat bilgisi sadece LG Q6 için geçerli. Modellerin en uygun fiyat etiketine sahip olacak olanı LG Q6a olacak. Roland, diğer modellerin fiyatları ile ilgili bir bilgi paylaşmadı. Öncelikle, Asya’da satışa çıkacak olan cihaz, sonrasında Avrupa, Kuzey Amerika ve Latin Amerika’da satışa çıkarılacak. Telefon ile ilgili yeni haberler alır almaz sizler ile paylaşacağız. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...