E3 2017: Action-RPG ‘Code Vein’ gelecek yıl çıkıyor

Date:

Code Vein 2018 

Bandai Namco yeni RPG oyunu Code Vein ’in ilk fragmanını geçtiğimiz ay yayınlamıştı. Fakat yine de E3’te birkaç yeni mevzuyu patlatmadan da edemedi. Çıkış tarihinin 2018 yılı olduğundan öte net bir tarih verilmedi fakat animasyon tipindeki bu oyunun hangi platformlarda oynanabileceğini artık biliyoruz. Bandai Namco daha önce Code Vein’in gelecek yıl bilindik ev konsollarına gelebileceğini söylemişti fakat şimdi bu platformların Xbox One, PlayStation 4 ve PC’ler olduğunu da öğrenmiş olduk (Steam üzerinden).

Code Vein’in E3 fragmanı daha önce gördüğümüzün üç aşağı beş yukarı daha kısa bir versiyonu. Oyun içi çekimlerin bir çoğu bildiğiniz yeniden düzenlemelere tabi tutulmuş. Ayıptır, günahtır. Fakat şu var ki yeni birkaç kare zırhla kaplanmış ana karakter olacağını gösteriyor bizlere. Eğer takip ediyorsanız Code Vein gizemli bir deprem sonrasında yerle yeksan olmuş bir şehir manzarasına oturtulmuş. Oyunda her şey ve herkes kana susamış gibi. Hatta öyle ki bu yeni çılgın gerçeklikten çıkıp gitmenin yolunu arayanlar da dahil. Fakat onlara vampirler demeyin, çünkü Bandai Namco bile onlara vampir demiyor.

Oyunun oynanış biçimini ele alacak olursak: action-RPG içerikli oyun Dark Souls’un karikatürümsü şekli gibi görünüyor. Sistematik, bulmaca cinsinden… Bu yönüyle bir yandan zevk verirken, diğer yandan çileden çıkaracak oynayanları. Oyunda aynı zamanda oyuncunun seçimine bırakılmış bir ‘arkadaş’ faktörü de mevcut. Böylece defalarca yaşayacağınız ölümüne dövüşlerde yanınızda yas tutacak bir yoldaşınız da olmuş olacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...