Age of Empires: Castle Siege artık Android’de

Date:

Daha çok savunmaya dayalı

Age of Empires: Castle Sige Salı gününden itibaren Google Play’de yayınlanmaya başladı ve şu an itibariyle dünya çapında indirilmeye hazır. Microsoft’un geliştirip yayınladığı oyun popüler Age of Empires serisine dayalı mobil versiyon olma özelliği taşıyor.

PC versiyonuna dair bir çok izi üzerinde taşıyan oyun strateji oyunu olma özelliğini koruyor olmakla birlikte oyunun bütününde gerçek zamanlı strateji uygulaması pek hakim değil. Bunun yerine oyunda daha çok sahip olunan üssü idare etme ve kuleyi koruma görevi ön planda. Buna göre oyun, savunma sistemlerinizi geliştirme ve kurma, ve aynı zamanda düşman birliklerinin gelişmelerini durdurmaya çalışırken diğer yandan kalenizi yıkmalarına engel olma mantığı çevresinde tasarlanmış.

Oyun daha önce Windows Phone’da 2014 yılında sahneye çıkmış ve bir yıl sonra da iOS’e taşınmıştı. Android’e taşınma işleminin neden 3 yıl geciktiği netlik kazanmamış olmakla birlikte oyunun geliştirimi yakın zamanlarda başladı.

Her şey bir yana Age of Empires: Castle Siege artık Android cihazlarda ve oyunu aşağıdaki linke tıklayarak Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Oyun ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş olmakla birlikte tercihe bağlı olarak oyundaki ilerleyişinizi hızlandırmak için oyun içi satın alımlar da gerçekleştirebiliyorsunuz. Yine de oyunu bütünüyle oynamak için herhangi bir ödeme yapmanız gerekmiyor. Yapmanız gereken tek şey zorlu bir mücadeleye hazır olmak.

Geleneksel kule savunması şeklindeki oyun tarzının ötesinde Age of Empires: Castle Siege aynı zamanda oyuncuların dijital savunmalarını geliştirmeleri ve rakipleri için hayatı daha da zorlaştırmaları için yükseltme yapabilecekleri bir teknoloji ağacını da uygulamaya koyuyor. Önceki Age of Empires oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da Teuton’lar, Frank’lar, ve Briton’lar gibi tanınmış toplumları kontrol edebiliyorsunuz. Üs savunması yapmadığınızda Clash of Clans ve Star Wars: Commander gibi tanınmış oyunlarda olduğu şekilde diğer oyuncularla savaş yapma pozisyonuna geçiyorsunuz.

Oyunun nasıl göründüğü ile ilgili fikir sahibi olmak için aşağıdaki galeriye göz atabilirsiniz. Age of Empires: Castle Siege Android 4.4 KitkKat ve Google’ın daha yeni işletim sistemleriyle uyumlu olarak çalışıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...