Android 0 Developer Preview 3 çıktı

Date:

Android 0 Developer Preview 3, nihai SDK ve son API’leri içeriyor

Bir aydan kısa bir süre sonra, Google, Android 0 için, ikinci bir geliştirici ön izlemeyi açıkladı. Google, OPP3.170518.006 yapım sayısına sahip bu en yeni ön izleme sürümünü, erken benimseyenler için hazırladığını ve de günlük kullanım, geliştirme, uyumluluk testleri için kullanılabileceğini söylüyor.

Android 0 Developer Preview 3, yazılım geliştirme kiti (SDK) ve son uygulama programlama arayüzü (API)’leri içeriyor. Bu nedenle de üçüncü taraf geliştiriciler, Android’in bir sonraki güncellemesi için uygulamalarını neticelendirerek çalışmaya başlayabilir. Sadece, Nexus 6P, Nexus Player, Google Pixel C, Google Pixel ve Google Pixel XL’a yüklenebilir. Yani, aslında daha önceki sürümlerde de olduğu gibi. Cihazınız, Android Beta programına kaydolmuş ise, yakın zaman içerisinde yeni bir güncelleme gelecektir. Ayrıca, cihazınızı, bu fabrika görüntüleri ile yanıp söndürmeye karar verirseniz, OTA zip dosyası aracılığıyla, otomatik olarak gelecek Android 0 betası ya da nihai bültenleri alamazsınız.

Android 0 Developer Preview 3, nihai SDK ve son API’leri içeriyor

Android 0 Developer Preview 3, belirtilen cihazlar için nihai Android 0 yapılarının Ağustos ayında piyasaya sürülmesinin öncesinde Temmuz ayında gelecektir. AOPD3 ile Google, Android 0’nın 7.2- 7.5 değil de Android 8.0 olduğu teyit edilmiştir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...