Android Pay Tayvan pazarında

Date:

Android Pay şimdi Tayvan’da yeni temassız alışveriş imkanıyla Tayvan’lıların hizmetinde

Uygulamanın bulunduğu bölgelerin sayısı yavaş yavaş artmaya devam ediyor. Google, sınırlı sayıdaki erişimin yerine daha da geniş erişim imkanları sağlamak ve kullanılırlığı artırmak için Android Pay’ı yeni bölgelere getiriyor. Android Pay şimdi Tayvan’da yeni temassız alışveriş imkanıyla Tayvan’lıların hizmetinde. Geçtiğimiz yıl İngiltere ve Kanda’ya giriş yaptıktan sonra mobil ödeme sistemi şimdi de Tayvan’a geldi. Tayvan’da da artık temassız ödeme özelliğini kullanabilir ve yerel mağazalardan online alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için tüm teknolojik altyapı hizmeti Google tarafından sunulmuş durumda.

Android Pay

Eğer yakın bir zamanda ülkeye seyahat planınız varsa uygulamayı indirip alışverişe uygun bir karta tanımlamanız sizin için oldukça kullanışlı olacaktır. Ancak yine de temassız ödeme özelliğini bazı makyaj ürünleri satan Watsons ya da restoranlarda kullanamayabilirsiniz. Cebinizde bir miktar para bulundurmanız sizi idare edecektir. Tayvan’da aç kalmak isteyeceğiniz son şey olurdu.İlgili resim

Android Pay’ın Kanda’da çıkan versiyonu ile Tayvan versiyonunun birbirinden oldukça farklı olduğunu söylemekte fayda var. Engadget Çin’e göre, İngiltere ve Kanada’nın aksine teknolojik uygulama devi, birçok önemli Asya bankasına ve kredi kartına henüz destek sağlamıyor. Ancak Google tabanında Android Pay’dan gelen son haberlere göre entegrasyon süreci üzerinde çalışılıyor. Önümüzdeki dönemlerde Asya bankalarının pek çoğu ile anlaşmaya varmış olacak.

Görünüşe göre Google, Android Pay’a Google Haritalar’ı entegre etti, bu nedenle işyerinizin konumunu müşterilerinize gönderebilirsiniz. Bu sayede buluşmalarını organize edebilir ve kolaylıkla konumunuzu sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Ayrıca bu sayede bazı promosyon ve iş teklifleriyle işinizi geliştirebilirsiniz. Bu özelliğin Android Pay özelinde dünyanın her yerinde kullanılabilir olup olmadığı henüz belli değil. Ancak takibinde olmaya devam edeceğiz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...