Apple Hindistan’da kendi kuluçka merkezini açtı

Date:

Apple Hindistan Bengaluru’da kendisine bağlı ilk uygulama kuluçka merkezini açtı

Apple Bengaluru’da ilk kuluçka merkezini açarak, Hint dünyasına yatırım yapıyor. Şirket bu programın açılış planını, 2016 yılının Mayıs ayında duyurmuştu. Kayıt olan girişimci geliştiriciler, Apple’ın Hindistan’daki ekibinden yardım alabilecekler. Bu girişimcilere, Apple mühendisleri, pratik bilgiler, geri bildirimler ve en iyi ekipmanlar ile destek olacaklar. Ayrıca sunumlar da yapılacak.

Programa bir kez seçilenlerin, her hafta, geliştirdikleri uygulamaları hakkında, Apple ile konuşabilecekleri, bire bir görüşmeleri olacak. Şirket, bu uygulama ile birlikte, Hindstan’dan çok daha fazla yararlı uygulamalar çıkartabileceklerini umuyor.

[irp posts=”11621″ name=”Apple’ın programlama öğreten uygulaması Swift Playground’a 5 dil eklendi”]

Philip Schiller açıkladı

Apple Küresel Pazarlama departmanından Philip Schiller, bir açıklamasında: “Hindistan’daki devasa girişimcilik ruhundan çok etkilendik. Girişimcilerin kendi yenilikçi uygulamalarını, dünya çapında müşteriler ile paylaşabilmeleri için, heyecanla bu platformu onlara sağladık. Sadece birkaç hafta içerisinde, burada Bengaluru kuluçka merkezinde, bazı inanılmaz geliştiriciler gördük.  Bunların arasında, Practo ve Reliance Games gibi, Hindistan’daki veya dünyadaki müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek, yenilikçi uygulamalar yapan geliştiriciler de bulunmakta.”

Apple’ın Hindistan’daki teknoloji gruplarıyla, nispeten daha açık görüşlü bir yaklaşım sergilediğini görmek şaşırtıcı bir durum. Umuyoruz ki, sadece Hindistan’da değil, dünyanın her yerinde bu kuluçka merkezlerinden olur.

[irp posts=”11587″ name=”Apple sonunda iPhoneSE’nin 16 GB’lık serisini bitiriyor, artık 399$’a 32GB alınabilecek”]

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...